Horizon Light-meldingen ontvangen op OnePlus 6T

oneplus horizon licht
OnePlus Nord N10

Gezien zijn "platte" karakter, OnePlus 6T het maakt geen deel uit van de smartphonegroep waarvoor meldingen zijn geïmplementeerd Horizon Licht. Ze zijn geïntroduceerd met OnePlus 7 Pro en zijn ontworpen om het gebogen display te benadrukken, dat kan worden gebruikt om de komst van nieuwe meldingen te markeren. Vanaf dat moment werden ze ook geïntroduceerd op de daaropvolgende OnePlus 7T Pro en 8 Pro, ook uitgerust met een vergelijkbaar gemaakt paneel. Telkens wanneer een melding binnenkomt, de zijkanten Dual Edge van het display knippert om de rol van de nu verdwenen meldings-LED te vervullen.

LEES OOK:
OnePlus 8 Pro en OxygenOS 11: de eerste hands-on toont ons al het nieuws

Hier leest u hoe u Horizon Light-meldingen op de OnePlus 6T activeert

oneplus horizon licht

Hoewel de OnePlus 6T geen gebogen scherm heeft, zijn er mensen op het net die hebben nagedacht over het maken van een procedure om toch Horizon Light-meldingen te installeren. De XDA-modder mcdachpappe heeft een gemaakt Magisk-module waarmee je ze kunt inschakelen, dus je hebt rootrechten nodig om door te gaan. Indien u deze nog niet heeft, nodigen wij u uit om het onze speciale gids. Eenmaal verkregen, zal deze module het SystemUI APK-bestand, dat standaard in OxygenOS is geïntegreerd, vervangen door een aangepast. We herinneren je eraan dat de installatie van de module moet gebeuren via Magisk Manager (je kunt het vinden in de bovenstaande gids).

Als u klaar bent, gaat het ontvangen van meldingen gepaard met 5 keer knipperen van de zijkanten van het scherm. Het nut is dat de kleur waarmee hij gaat knipperen overeenkomt met die van het app-icoontje waar de melding vandaan komt, bijvoorbeeld groen in het geval van WhatsApp of blauw voor Facebook. Er is echter geen gebruikersinterface om de parameters te wijzigen, in tegenstelling tot de normaal ondersteunde smartphones.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .