OnePlus, HydrogenOS 11 komt eraan: nieuws voor Zen Mode en Dark Theme

HydrogenOS 11 oneplus

In de afgelopen dagen Pete Lau - CEO van OnePlus - anticipeerde op een van de nieuwe functies binnenkort beschikbaar met de volgende OxygenOS 11. Het was een "versluierde" aanwijzing, maar het is vrij duidelijk dat de nieuwe versie van de eigen interface van het Chinese bedrijf eindelijk ondersteuning zal introduceren voor deAltijd zichtbaar display standaard, waardoor de noodzaak voor oplossingen van derden. En nu heeft de leidinggevende zich op een lange post op Weibo laten gaan, waar hij grote veranderingen verwacht.

04 / 08 update: ze beginnen te beseffen wat het nieuws zal zijn dat HydrogenOS 11 brengt. We zullen er aan het einde van het artikel over praten.

Pete Lau vertelt over de toekomstige HydrogenOS 11 en wat OnePlus-fans konden verwachten

oneplus HydrogenOS 11

In het geval in kwestie, verlaat Pete Lau Weibo en verwijst daarnaar HydrogenOS 11, thuiskomen. Dit is de originele versie van de eigen interface van OnePlus, die wordt gepresenteerd in een internationale versie onder de naam die we allemaal kennen. Net zoals wij westerlingen uitkijken naar het debuut van OxygenOS 11, in China wordt de release van de HydrogenOS 11 verwacht.Terugkomend op de post van Pete Lau - je vindt hem hieronder - is het een lang bericht voor de fans van het merk, waarin hij de ups en downs vanuit softwarematig oogpunt traceert.

HydrogenOS 11 oneplus

De conclusie van de post is een aankondiging die grote dingen voorafgaat: HydrogenOS 11 komt eraan en zal wat hebben "Nieuwe wijzigingen" e "Nieuwe functies" die iedereen altijd heeft gewild. De OnePlus-CEO hoopt dat de nieuwe interface een kan zijn "startpunt" voor iedereen. Helaas heeft de manager het aankomende nieuws niet gespecificeerd; we kennen de Always-on Display al, maar we zijn ervan overtuigd dat dit niet de enige grote verandering is. Wat zijn volgens jou de functies die met de nieuwe gebruikersinterface zijn geïntroduceerd? Wacht je op iets speciaals? Laat het ons weten in de comments!

Hier is wat nieuws van HydrogenOS 11 | Update 04/08

De teasercampagne die ons vergezelt tot de officiële presentatie van HydrogenOS 11 door OnePlus begint. Tot dan kunnen we proeven van het verwachte nieuws, vanaf Zen-modus 2.0 waarmee ondersteuning voor meerdere gebruikers wordt geïntroduceerd. Met de software kunt u ook thema's instellen, waarbij u kunt kiezen tussen maritieme, natuurlijke en stellaire stijlen. De mogelijkheid om contacten uit te nodigen (zolang ze een compatibele OnePlus-smartphone hebben) om deel te nemen aan het Zen-moment zal ook worden toegevoegd.

De andere nieuwigheid die werd onthuld, betreft de vernieuwing van de Donkere modus, waarin de mogelijkheid om de start te plannen zal worden toegevoegd. Ook visueel wordt er over nieuws gesproken, maar er zijn geen verdere details onthuld. Er wordt verondersteld dat deze veranderingen betrekking kunnen hebben op de dynamische verandering van contrast en kleurtemperatuur, afhankelijk van de omgeving waarin u zich bevindt.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .