Xiaomi Mi 9T / Redmi K20: ontgrendel bootloader, TWRP en root met Magisk | Gids

xiaomi mi 9t

Lo Xiaomi Mi 9T, in Azië bekend als Redmi K20, was een van de meest populaire Xiaomi-modellen in 2019. Het was in staat om een ​​atypisch uiterlijk, een volledig scherm en relevante specificaties in het middenbereik te brengen. Om deze reden is het door veel gebruikers gekocht, zelfs door degenen die worden gebruikt om de software naar wens aan te passen. Daarom leggen we in deze gids uit hoe u dit moet doen ontgrendelen van de bootloaderinstalleer de TWRP en haal de root-machtigingen op Xiaomi Mi 9T / Redmi K20, codenaam "davinci'.

BELANGRIJKde beschreven procedure stelt complexe bewerkingen voor die, indien onjuist uitgevoerd, uw apparaat kunnen beschadigen. Het wordt aanbevolen om alleen te draaien door gebruikers die goede ervaring hebben opgedaan met modding. Het personeel van GizChina.it kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige schade aan het apparaat. Deze procedure omvat het formatteren van de telefoon en het daaruit voortvloeiende verlies van alle gegevens: het wordt aanbevolen om een ​​back-up te maken.

xiaomi mi 9t pro

LET OP: volgens de laatste richtlijnen van Xiaomi, INSTALLEER MIJN VROEGER VOOR HET REEDS GEÏNSTALLEERDE NIET. Dit komt door het anti-rollbackmechanisme dat door het softwareteam van het bedrijf is geïnitieerd. Zelfs als dit niet van invloed is op alle modellen die momenteel op de markt zijn, zullen deze in de loop van de tijd toenemen. daarom We raden u ten zeerste aan om de lijst met smartphones te controleren met Anti-Rollback voordat u doorgaat met het flashen van andere ROM's.

TWRP installeren en root krijgen op Xiaomi Mi 9T / Redmi K20

De blokkering van de bootloader ongedaan maken

Zoals gebruikelijk, voordat we beginnen, herinneren we u eraan dat om dit type procedure uit te voeren het eerst nodig zal zijn ontgrendelen van de bootloader, in detail uitgelegd in onze gids. De andere vereisten zijn onder meer een Windows-pc met ADB en Fastboot (herstart als u ze zojuist hebt geïnstalleerd) en een USB-kabel om de smartphone op de pc aan te sluiten, waarop de accu ten minste moet zijn aangesloten 75%, om mogelijke problemen te voorkomen.

Handleiding voor het ontgrendelen van de Xiaomi-bootloader


TWRP-installatie

Eerst moet je het aangepaste TWRP-herstel downloaden, te downloaden via deze link. Verplaats het bestand na het downloaden naar de ADB-map (in de regel "C: \ adb").

 1. Schakel de smartphone uit;
 2. Druk samen op de Power + Volume Down-knop om de Fastboot-modus te openen;
 3. Verbind de smartphone met de pc;
 4. Houd in de map "adb" de Shift-toets ingedrukt, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Open hier het PowerShell-venster"of "Open hier een commandovenster" (afhankelijk van welke versie van Windows u heeft);
 5. Controleer of de smartphone wordt gedetecteerd met het commando "fastboot apparaten", Gevolgd door een alfanumerieke reeks met het opschrift"fastboot"?
 6. Schrijf "fastboot flash herstel -namefile-. Img"Om de TWRP-installatie te starten;
  PS: in plaats van -bestandsnaam- moet u de naam van het TWRP-bestand schrijven om te installeren. Dit komt omdat vernieuwde versies van de TWRP kunnen worden uitgebracht, met een andere naam dan de vorige.
 7. Na de installatie, schrijf "fastboot reboot" en terwijl het opnieuw start, houdt u de toets Volume + ingedrukt om de TWRP-modus te openen.

LazyFlasher en Magisk installatie

Nadat het aangepaste herstel is geïnstalleerd, wordt het tijd om rootrechten te verkrijgen, in dit geval via Magisk. Maar eerst moeten we LazyFlasher installeren om mogelijke blokkades bij het opstarten te voorkomen.

 1. downloaden Magisk e LazyFlasher en kopieer ze naar het geheugen van de telefoon;
 2. Schakel de smartphone uit;
 3. Druk op de knop Power + Volume omlaag om het TWRP-scherm te openen;
 4. Bevestig het wijzigingsverzoek bij de eerste start;
 5. Selecteer "Install", Zoek naar het Magisk-bestand in het geheugen en installeer het;
 6. Start de telefoon opnieuw op in de TWRP-modus;
 7. Selecteer "Install", Zoek naar het LazyFlasher-bestand in het geheugen en installeer het;
 8. Start de telefoon opnieuw en open Magisk Manager om te controleren of de root succesvol was.
⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .