Xiaomi: voorbereidingen voor 10 jaar starten vanaf de toespraak van Lei Jun

10 jaar altijd groeiend, die van Xiaomi. Het Chinese merk, het volgende 11 augustus 2020, zal eindelijk het tienjarig jubileum vieren en bereidt een spraak van een bepaalde dikte voor de zijne CEO, Lei Jun. Maar wie zorgt voor het schrijven van dit gecompliceerde maar zeer belangrijke schrijven? Zoals gerapporteerd op Weibo, wordt de vice-president Jeffrey Yang, die de zware taak heeft om de essentie van het bedrijf beter te vertellen.

Xiaomi: dit is waar Lei Jun's toespraak van Jeffrey Yang over gaat

xiaomi speech 10 jaar lei jun jeffrey yang

Maar waar gaan we het hier over hebben grondtoon van '11 augustus waarin de toespraak door Lei Jun voor 10 jaar? De CEO di Xiaomi hij vertrok Weibo een samenvatting van drie punten over de onderwerpen die erin worden behandeld. Het eerste punt is een "samenvatting" waar de verhaal van het merk. De tweede zal in plaats daarvan uitleggen wat het is Xiaomi, een type van zelfintroductie om de wereld te laten zien wat de doelstellingen. Het derde punt heeft betrekking op wat het hele team heeft voorbereid om de behaalde successen van de Chinese reus.

Per Lei Jun deze spraak het zal erg stressvol zijn, omdat het de eerste echte in het openbaar zal zijn en vooral heel intiem. Bovendien zal het worden uitgelegd aan de wereld waar het vandaan komt Xiaomi en wat zijn toekomst zal zijn. Het is duidelijk dat een dergelijke toespraak zorgvuldige aandacht nodig heeft planning e voorbereiding. Maar wie zorgt ervoor?

Volgens wat afkomstig is van het belangrijkste Chinese sociale netwerk, zal het de Vice-president van Xiaomi Group en CMO van de sectie China, Jeffrey Yang, die opnieuw heeft gepost wat is geschreven door Lei Jun en twee plus twee te maken, gezien de ervaring van de leidinggevende figuur, lijdt het geen twijfel dat hij de planner zal zijn. Dit voor Yang, zal de eerste en cruciale taak zijn sinds hij in het bedrijf zit.

We moeten gewoon wachten op de11 augustus 2020 om te begrijpen wat het resultaat van deze toespraak zal zijn, maar gezien de doelstellingen die zijn bereikt met Xiaomi hierin 10 jaarzal zeker niet triviaal zijn.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .