Xiaomi, bevestigingen voor het afscheid van Android One: geen Mi A4 aan de horizon

xiaomi vaarwel android one google mi a4

Het einde hing in de lucht, in deze maanden is er nooit over gesproken en daarna "Problematische" Mi A3 het was moeilijk om een ​​mogelijkheid te bedenken Xiaomi Mi A4 met Android One. Het lijkt erop dat de Chinese fabrikant niet van plan is smartphones te blijven lanceren met het standaard besturingssysteem van Google. Bij de introductie in 2014 was Android One een keerpunt voor veel fabrikanten van de groene robot. Dit komt omdat, in plaats van smartphones met uitstekende softwareondersteuning te plaatsen, de voorkeur werd gegeven aan het innoveren van de hardware, waarbij vaak zware en slecht bijgewerkte interfaces achterbleven. Dus ze zagen dit besturingssysteem zo verlicht maar zo Android als de juiste gelegenheid om dingen te herschikken. Onder deze waren er gewoon Xiaomi.

Xiaomi en Android One: een halve liefde

En inderdaad, toen het arriveerde Xiaomi Mi A1 op de markt en vooral op de Italiaanse markt, een 199 € de lijst was echt een keerpunt, want het voorraadsysteem van Android One het was de eenvoudigste manier om de wereld van te benaderen Google. En ook zijn opvolger, of liever opvolgers, Mi A2 e Mi A2 Lite ze brachten grote voldoening bij de Chinese reus, maar toch leek er iets te zijn dat deze oplossingen toch niet het juiste gewicht gaf.

xiaomi vaarwel android one google mi a4 3

De reden wordt gevonden in het feit dat Xiaomi heeft de interface grondig verbeterd MIUI, gestroomlijnd en aantrekkelijker voor de meeste gebruikers. Voor deze, Mi A3 het bleek een aangekondigde ramp te zijn. Niets mis met de shell, maar de tonen alleen HD + en software ondersteuning Helaas bleek het schadelijk te zijn om de gunst van het publiek veilig te stellen, ze leidden het merk ertoe bepaalde beoordelingen te maken.

Deze evaluaties en het succes van de producten die zonder Android One zijn gelanceerd, hebben van Xiaomi de tip gegeven om geen hypothetische Mi A4 te maken. Dus de ervaring halverwege met het Google-voorraadsysteem eindigt voorlopig. We weten niet of het idee in de toekomst kan herleven, maar voor het moment Nokia is het nieuwste bolwerk van een meer voorraadsoftware.

04 / 08 update

Als tot nu toe alles waarover we je hebben verteld het resultaat is van een (nogal wijdverbreide) sensatie, hebben we nu meer concrete aanwijzingen. In dit geval een bericht gemaakt door een moderator van het Xiaomi-forum onmiddellijk geannuleerd maar bleef lang genoeg online om een ​​screenshot te maken.

xiaomi I a4 vaarwel

'[...] maar met de nieuwste Mi A3 was de achteruitgang van Android One on one Xiaomi echt opmerkelijk, kortom een ​​aangekondigde ramp en niet vanwege de hardware (hoewel de adoptie van een AMOLED HD + een veelbesproken keuze was ), maar juist voor de software die de gebruikerservaring had moeten optimaliseren, wat een nachtmerrie is geworden, tot het punt dat we in sommige gevallen een gemetselde telefoon in handen hadden'

Volgens deze moderator was het een nachtmerrie voor Xiaomi om de Android One-software van Google te beheren en om deze reden zou hij hebben besloten het project op te geven. Zeker is dat Nokia en Motorola niet alle problemen hebben gehad die Xiaomi tegenkwam, dus men vraagt ​​zich af wie de "fout" is.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .