Het nieuwe patent van Huawei onthult een technologie die is ontworpen voor vrouwen

Huawei patent menstruatiecyclus voorspelling
Gshopper

Zoals in het verleden al is aangetoond, is de wereld van Huawei het beperkt zich niet alleen tot de consument, maar de Chinese reus experimenteert altijd neove tecnologie die dan octrooi worden. Zoals de nieuwste toevoeging die een technologie laat zien die de periode van vrouwen.

Huawei: Het nieuwe patent zal helpen om de menstruatiecyclus bij vrouwen zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen

Huawei patent menstruatiecyclus voorspelling 2

De bewakingsfunctie van de periode voor vrouwen bestaat het al op velen SmartWatch en smartband ook eigendom van Huawei, maar een technologie die bijdraagt ​​aan een steeds nauwkeuriger in kaart brengen en bovenal leidt tot het voorspellen van de aankomstperiode is nog iets theoretisch. En het patent van Huawei toon alleen goden inrichting (of technische apparatuur / machines) waarmee vrouwen hun cyclus kunnen voorspellen.

Deze modus maakt het daarom mogelijk om bepaalde metingen de hele maand door, zelfs als de gebruiker slaapt om alles te krijgen fysiologische parameters. Bovendien is door deze metingen de nieuwe technologie van de octrooi di Huawei zal voor het geadopteerde apparaat de periodieke aankomst van de Menstruatie op basis van externe variabelen die optraden in de dagen ervoor. Omdat het een octrooi is, is het natuurlijk niet duidelijk of het op de markt zal worden gebracht, maar het zou een aanzienlijke hulp zijn.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
Banggood november