Batterijproblemen op OnePlus en OPPO? De oorzaak kan Google Play Store zijn

Google Play store
Smart Life

De afgelopen uren zijn er via social media veel berichten binnengekomen over batterijproblemen op smartphones OPPO, OnePlus en andere merken, veroorzaakt door een van de meest recente updates van de Play Store di Google. Laten we eens kijken wat er aan de hand is en vooral wat te doen als uw apparaat de batterij abnormaal gebruikt vanwege de Android-winkel.

De Google Play Store veroorzaakt batterijproblemen op sommige OPPO, OnePlus en meer smartphones: dit is wat er gebeurt

Park Ju Hyung-ontwikkelaar plaatste een screenshot op Twitter, verwijzend naar enkele problemen met betrekking tot de Google Play Store. HetzelfdeIk weet dat het ook is opgepikt door Mishaal Rahman di XDA en er was geen tekort aan opmerkingen van Android-gebruikers. In de praktijk is het Google Play Store - of liever, de downloadservice die ermee verbonden is - beïnvloedt de batterij met een abnormaal verbruik van het CPU: op dit moment blijkt dat dit probleem van batterijverbruik is opgemerkt op verschillende merkmodellen OPPO, OnePlus, ASUS, Samsung.

Google Play store

Dit is waarschijnlijk een defect dat meerdere apparaten treft, ook die van andere merken. Van Google is alles stil, maar het is waarschijnlijk dat er in de komende dagen een update komt voor repareer de bug. Voorlopig is er maar één oplossing, maar zeker poco aannemelijk.

Google Play store

Het blijkt inderdaad dat de overtredende dienst - zoals gespecificeerd poco hierboven - zowel degene met betrekking tot Download. Dat kan natuurlijk uitschakelen of blokkeren hetzelfde, maar op deze manier is het niet mogelijk om apps en updates uit de Play Store te downloaden.

 

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .