De camera van je Xiaomi-smartphone kan nu de hartslag meten dankzij de MIUI Health-app!

pocom3

Xiaomi heeft vandaag een nieuwe applicatie uitgebracht die is geoptimaliseerd voor MIUI. We hebben het over de app Mi Gezondheid waarmee u uw hartslag kunt meten dankzij uw camera Xiaomi en Flits-LED.

De procedure is vergelijkbaar met veel andere apps die al in het verleden zijn gepubliceerd, maar deze nieuwe functionaliteit wordt aangeboden door Xiaomi rechtstreeks in de MIUI maakt een eenvoudig en min of meer effectief gebruik van de enquête mogelijk.

Hoe u uw hartslag kunt meten dankzij de Xiaomi Mi Health-app voor MIUI


Door de bijgewerkte applicatie APK te installeren, te downloaden van ons kanaal Telegram gewijd aan Xiaomi, wordt het aan de applicatie toegevoegd Gezondheid of zelfs Gezondheid een nieuw menu genaamd Hartslag wat monitoring mogelijk maakt.

Monitoring vindt plaats door de waarden die door de camera worden gedetecteerd te combineren met de vinger op de Flits-LED. Afhankelijk van de camera's en hun opstelling op het apparaat, kan de positie van de vinger variëren door deze op een of meer sensoren te plaatsen.

Vanaf de eerste tests leken de resultaten verrassend in overeenstemming met wat door één werd gedetecteerd Mi Band 4 of Mi Band 4. We behouden ons echter het recht voor om de werking van deze app binnenkort te testen met een ad-hocvideo.

We weten niet of hetAPK heeft specifieke vereisten, daarom nodigen we u uit om de update te installeren en ons de compatibiliteit met uw apparaat te laten weten.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .

 

AnyCubic