Berekeningen worden slim met de nieuwe NEWEYES-calculator met korting met Coupon

kortingscode neweyes desktopaanbieding slimme rekenmachine 2

De afgelopen jaren zijn we gewend om wiskundige berekeningen te doen op de rekenmachine van onze smartphone, maar het gevoel dat je krijgt bij het typen van de fysieke toetsen van een standaard. We denken erover om deze oplossing in onze tijd te brengen NIEUW OGEN met slimme rekenmachine in sconto met Coupon su Banggood.

Met de nieuwe slimme rekenmachine NEWEYES Desktop kunt u de bewerkingen met de hand uitvoeren via het leisteendisplay - Banggood

kortingscode neweyes desktop slimme rekenmachine aanbieding

Dus wat zijn de kenmerken van dit handige accessoire? Daar slimme rekenmachine desktop di NIEUW OGEN het is verdeeld in twee delen, een klassiek met de toetsen en de tonen vloeibaar kristal en nog een LCD-scherm welke fungeert als leisteen waarmee u kunt schrijven met de meegeleverde pen. Alles wordt verplaatst door de eigen chipset en er is een sleutel die alles verwijdert dat op het scherm is geschreven 6 ", maar je kunt er alles mee blokkeren schakelaar slot. Als je hem moet opladen, sluit hem dan gewoon aan op een kabel USB Type-C. Bovendien is hij dankzij zijn 120 gram.

De nieuwe slimme rekenmachine NIEUW OGEN desktop dan komt op Banggood korting met Coupon een prijs echt interessant van 10.60 €. Vergeet niet te selecteren dat de zending is betaald en u kunt degene selecteren die volgens u het meest geschikt is voor uw behoeften.

NEWEYES Slimme desktoprekenmachine - Banggood

NEWEYES Slimme desktoprekenmachine

Meer Minder
10.6 €
LinkedIn

Heeft je honger naar aanbiedingen nog niet voldaan? Kijk dan eens naar beste Banggood deals van de dag, waar je zeker brood voor je tanden zult vinden. Wil je nog meer? Dus om aanbiedingen in realtime te ontvangen, aarzel niet om u te registreren naar ons speciale Telegram-kanaal. En als u ondersteuning, advies en informatie over zendingen nodig heeft, verwijzen wij u naar onze Telegram-groep GizDeals en H24-ondersteuningsservice AskMrDeals.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .