LG patenteert een oprolbaar OLED-scherm, dat eruitziet als Signature TV

lg
OnePlus Nord N10

Als we kijken naar de nieuwste patenten die rond deze tijd door bedrijven zijn uitgegeven, valt het zeker op LG. Naast de wereld van smartphones is dit merk zelfs veel meer geïnteresseerd in alles wat met i te maken heeft display. Het bedrijf is zelfs al jaren een van de grootste producenten van panelen OLED aan de wereld, met een vrij aanzienlijke tv-productie. Uit de nieuwste afbeeldingen die op internet zijn verschenen, lijkt het erop dat het bedrijf aan een vergelijkbaar product denkt Kenmerkende tv, maar draagbaar.

LG geeft het idee van het roll-up display niet op

lg

Een dergelijke oplossing hebben we in het verleden al gezien, bij LG. In de catalogus is er in feite een tv, Signature TV genaamd, uitgerust met een roll-up display ingesloten in een doos in de vorm van een parallellepipedum. Deze keer lijkt het erop dat dit apparaat veel kleiner is, bijna draagbaar. Dit zou het daarom mogelijk maken om het gebruik van een apparaat van dit type uit te breiden, dat zijn eigen precieze locatie binnen de markt zou kunnen vinden.

Lees ook:
LG anticipeert op de opvolger van Wing: het wordt de eerste smartphone met een uitschuifbaar display

lg

Van de afbeeldingen verwerkt door LetsGoDigital het lijkt erop dat dit product erg lijkt op LG's Signature TV, alleen op kleinere schaal. Deze display zou onder meer ook handmatig kunnen worden opgevouwen, waardoor deze nog praktischer kan worden benut. Ook lijkt het alsof er aan boord ook plaats is digitale pen, te gebruiken in combinatie met deze terminal. We weten echter nog niet welk type apparaat het is, ook al laten de hypothesen over het gebruik ervan veel ruimte voor verbeelding.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .