MediaTek en Imint samen om videostabilisatie op smartphones te verbeteren

mediatek en imint
Smart Life

Sinds enige tijd MediaTek ze kreeg het in haar hoofd dat ze op veel manieren met Qualcomm wilde concurreren. In feite zijn er in de afgelopen periode al veel nieuwe processors op de markt gekomen, die knipoogden naar verschillende belangrijke merken. De wens om te verbeteren van de kant van de chipmaker Taiwanees, dat de afgelopen uren ook een overeenkomst heeft getekend met Imint om de videostabilisatie op smartphones. Wat zullen de eerste apparaten zijn die van deze nieuwe hardware zullen genieten?

Imint heeft al ondersteuning gegeven aan Xiaomi, OnePlus en anderen

mediatek en imint

Dit bedrijf heeft gebeld imitatie, werd geboren in Zweden en biedt al jaren videostabilisatieoplossingen voor verschillende merken. Onder deze omvatten we daarom OnePlus, Xiaomi, Huawei, Motorola, OPPO e Vivo. Alles draait dus om dit onderwerp en het belangrijkste product, namelijk "Vidhance'.

Lees ook:
Snapdragon 875 komt binnenkort, maar zal niet door Qualcomm worden geproduceerd

Deze algoritmen hebben deze merken enorm geholpen om de videoprestaties van hun smartphone te verbeteren. Vanaf nu lijkt het erop dat MediaTek vanuit dit oogpunt een voorkeursstrook zal hebben, omdat het alle hoofdcomponenten van deze kostbare hardware op zijn chipsets kan monteren. Dit zou smartphones die zijn uitgerust met deze SoC veel aantrekkelijker maken, vooral degenen die meer aan multimedia zijn gewijd. We zullen echter zien welke bedrijven deze innovaties het eerst gaan toepassen en wanneer MediaTek heeft hiervoor daadwerkelijk nieuwe oplossingen ontwikkeld.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .