Telegram Down: de app werkt niet voor velen | 25 september

telegram naar beneden
Gshopper

Telegram naar beneden: Als u ook de inmiddels populaire berichten-app gebruikt, ondervindt u waarschijnlijk communicatieproblemen. Dit is wat er vandaag, 25 september, gebeurde, na een paar minuten stroomden gebruikers massaal naar sociale media om het vervelende probleem te melden.

LEES OOK:
Telegram kondigt de officiële komst van videogesprekken aan

Telegram naar beneden: storingen voor de beroemde berichten-app

Als we de kaarten van DownDetector raadplegen, lijkt het erop dat de slechte dienst niet beperkt is tot alleen Italië, maar wijdverbreid is over de hele wereld. Vooral op het gebied van Noord-Europa, terwijl het lijkt dat Azië en Amerika lichtjes last hebben van de Telegram naar beneden.

telegram

In mijn persoonlijke geval kan ik Telegram normaal gesproken niet gebruiken vanaf een Android-smartphone, terwijl de Windows pc-app normaal blijft functioneren. Er zijn ook mensen die een buitensporige traagheid van het berichtenplatform melden, terwijl ze doorwerken. Zelfs als de DNS wordt gewijzigd, lijkt het erop dat het probleem niet is opgelost, dus het zal nodig zijn om te wachten tot het systeem zich bij de bron stabiliseert.

Op dit moment hebben de ontwikkelaars zich hierover niet uitgesproken, daarom is niet bekend wat de aard van het probleem is. Het kan zijn dat dit een geïsoleerd fenomeen is dat in de komende minuten, zo niet uren, zal worden opgelost in de hoop dat het niet veel moeilijker op te lossen is.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
Banggood november