Xiaomi, heb jij een van deze modellen? MIUI 12 komt eind oktober aan

xiaomi miui 12
Smart Life

Er zijn veel modellen Xiaomi, redmi e POCO op de markt en sommige hiervan hebben de update van nog niet ontvangen MIUI 12. Het is ook moeilijk om bij te houden, gezien het aantal smartphones, daarom hebben we deze gemaakt handige roadmap om te raadplegen. Gelukkig hebben de meeste modellen die in omloop zijn deze al ontvangen, beide met stabiele ROM's China, Globaal dat EER. Er zijn nog steeds enkele apparaten die er lang over doen om het te ontvangen, maar de update zou niet lang op zich laten wachten.

LEES OOK:
MIUI 12: alle bugs op Xiaomi, Redmi en POCO

Xiaomi bevestigt: MIUI 12 komt binnen een maand aan op ontbrekende modellen

Vanaf het begin verklaarde Xiaomi dat de release van MIUI 12 in drie fasen zou worden uitgevoerd: de eerste zou zijn gewijd aan de meest recente en presterende modellen, de tussenliggende en ten slotte de derde voor de laatste apparaten. De eerste en tweede zijn officieel beëindigd, terwijl batch 3 nog officieel moet beginnen en zal eindigen aan het eind Oktober.

Als een verdere bevestiging van deze tijdspanne zijn er de antwoorden die Xiaomi zelf heeft gegeven aan gebruikers die om opheldering hebben gevraagd over de timing van MIUI 12. Er zijn geen specifieke datums, maar alleen een indicatie dat de update in de maand oktober zal aankomen. .

"Eind oktober zullen alle Xiaomi-apparaten die MIUI 12 ondersteunen, deze waarschijnlijk ontvangen. '

Welke modellen moeten worden bijgewerkt naar MIUI 12?

Laten we aannemen dat de uitrol van MIUI 12 China, Global en EEA niet samenvalt in de tijd. Bijna altijd wordt voorrang gegeven aan Chinese ROM's en vervolgens aan westerse. Dat gezegd hebbende, hier zijn welke modellen nog steeds vastzitten op MIUI 11:

  • Xiaomi Mi 8 (wereldwijd)
  • Xiaomi Mi Max 3 (wereldwijd)
  • Xiaomi Mi CC9e (China)
  • Redmi Note 9 Pro (Global, EEA), Note 9 Pro Max (India), Note 9S (EEA), Note 8 (China, Global, EEA), Note 8 Pro (EEA), Note 8T (Global, EEA), Notes 7 (wereldwijd, EER), opmerking 6 Pro (wereldwijd), opmerking 5 (China, wereldwijd)
  • Redmi 9 (wereldwijd, EER), 8 (China, wereldwijd, EER), 8A (China, wereldwijd, EER), 8A Pro (wereldwijd, EER), 7 (China, wereldwijd, EER), 7A (China, wereldwijd, EER) ), 6 (China, wereldwijd), 6A (China, wereldwijd)
  • Redmi S2 (wereldwijd)
  • POCO M2 Pro (India)
⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .