Zuid-Korea leider voor 5G, maar wie voert de ranglijst in Europa aan?

5 g Zuid-Korea
OnePlus Nord N10

We hebben te maken met een soort technologie die tussen zit poco het zal een deel van ons leven worden. In feite, vroeg of laat de 5G het wordt de netwerkstandaard en we zullen ons allemaal aan dit systeem moeten conformeren. Degenen die dat niet doen, zullen hoogstwaarschijnlijk gevaarlijk achterblijven. Veel staten hebben dit concept begrepen en hebben onmiddellijk een intern netwerk opgebouwd dat geschikt is voor alle behoeften concurreren met China. Vanuit dit oogpunt is het referentiepunt dan ook Zuid-Korea, al een leider in deze sector.

Zuid-Korea: 5,88 miljoen apparaten reizen met 5G

5 g Zuid-Korea

De cijfers die van ons komen zijn indrukwekkend Zuid-Korea, vooral voor een land als het onze, waar 5G nog niet wijdverspreid is. Volgens de laatste gegevens lijkt het er in feite op dat er momenteel goed zijn 5,88 miljoen apparaten aangesloten op 5G in deze staat, door terecht op de eerste plaats te komen.

Hoe gedragen Europese landen zich op dit gebied? Er zijn nog steeds, meestal politieke, problemen die de verspreiding van deze netwerkstandaard belemmeren. Niet zozeer in Italië, bijvoorbeeld in het Verenigd Koninkrijk, waar de regering herhaaldelijk enige onzekerheid heeft getoond. Desondanks zijn er in dit opzicht enkele investeringen gestart, een teken dat iedereen in beweging is. Van de verschillende landen die tot de Europese Unie behoren, is de Zwitserland staat op de eerste plaats voor de 5G-dekking. Hier is in feite de80% van het grondgebied valt nu onder deze netwerkstandaard.

Wanneer zullen we dergelijke nummers in Italië zien? Heb je al een 5G-simkaart?

[su_google?]