Een Samsung Galaxy Z Fold met een pop-up camera? Hier is de laatste grens van folders

samsung galaxy z vouw selfie camera pop-up
pocom3

Terwijl de verschillende Chinese producenten zich voorbereiden om de strijd aan te gaan (in de lead Xiaomi e Huaweidie ook lijkt te werken aan alternatieve oplossingen), Samsung hij overweegt zijn assortiment te vernieuwen Galaxy Z-vouw met divers nieuws. De verschillende gelekte patenten tonen beide zeer bijzondere goodies (en flitsend) die verschillende pogingen om te vinden de juiste configuratie voor de fotografische sector. De oplossing die in een nieuw document verscheen, ziet niets minder dan één selfie camera pop-up.

De Samsung Galaxy Z Fold-serie ontmoet een pop-up selfiecamera en dit is het resultaat

samsung galaxy z vouw selfie camera pop-up

Het betreffende octrooi is gedeponeerd ten kantore van WIPO in april, terwijl de publicatie teruggaat tot 22 oktober 2020. Het document toont een opvouwbare smartphone in stijl Samsung Galaxy Z Fold uitgerust met een pop-upcamera langs de bovenkant. Dankzij deze intrekbare module blijft het scherm immuun voor inkepingen en gaten en presenteert het zichzelf als een volledig schermvullend paneel.

samsung galaxy z vouw selfie camera pop-up

Bovendien kan deze specifieke module hosten geavanceerde configuraties: we lezen bijvoorbeeld van een hoofdsensor, een gewijd aan de diepte en een systeem voor de 3D-herkenning (compleet met Dot Projector). Alles kan worden geïntegreerd met een IR-sensor en degene die zijn toegewijd aan helderheid en nabijheid.

Het is duidelijk mogelijk om de selfiecamera te gebruiken, zelfs als de smartphone is gesloten; zelfs het patent toont ook een oplossing a 6-camera's, drie in de pop-upvorm en drie op de achterkant van het lichaam. Dus, wat vind je van dit alternatief? Het zal echt de toekomst van het gezin zijn Samsung Galaxy Z Fold? Zoals gebruikelijk in deze gevallen, aangezien het een octrooi is, zijn er veel twijfels, maar het laatste woord behoort nog steeds tot het Aziatische huis.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
AnyCubic