Google Camera 8.0, hier is wat er zal verbeteren op Xiaomi, OPPO, OnePlus, etc.

google camera xiaomi redmi oneplus oppo realme asus
Smart Life

Met de lancering van de nieuwe Google Pixel 5 komt het Google Camera 8.0, de nieuwe versie die we niet kunnen wachten om te zien XiaomiOPPOOnePlus en alle compatibele merken. Uiteraard niet in een officiële hoedanigheid, maar met de verschillende porten zeer gewaardeerd door de meeste geeks, dankzij welke u kunt kwaliteit verbeteren foto van uw smartphone. En nu kunnen we nieuws en wijzigingen van de nieuwe versie van de Gcam ontdekken.

LEES OOK:
GCamloader geeft u de beste Google-camera voor uw Xiaomi, OPPO, OnePlus, Realme en meer

Google Camera 8.0: hier is het nieuws dat we zullen zien met de poorten voor Xiaomi, OPPO, OnePlus enzovoort

In de Google Camera 8.0 de gebruikersinterface is vernieuwd, met een nieuwe sluitertoets en een grijs in plaats van wit accent voor de onderstaande toetsen. Veranderingen die we ook aantreffen tijdens video-opnames met nieuwe iconen.

Boven de sluiterknop vinden we ook de snelle zoomknop, waarmee je snel overschakelt van 1x naar 2x in Foto-, Video- en Nachtzichtmodus. Bovendien kun je in de portretmodus kiezen tussen 1x en 1.3x, waardoor je een bredere opname kunt maken dan voorheen. De snelle zoom is ook beschikbaar met de selfiecamera, waarbij je kunt kiezen tussen 1x en 1.4x in de foto- en videomodus, en tussen 1x en 1.2x in de portretmodus. In al deze gevallen wordt door het ingedrukt houden van de schakelaar een schuifregelaar geopend voor fijnafstelling.

De bedoeling van Google Camera 8.0 is om de ervaring te verbeteren, ook door de gebruiker te laten begrijpen hoe hij de app het beste kan beheren. Ze kunnen daar bijvoorbeeld verschijnen advies over het verplaatsen van de foto of het gebruik van andere modi. Of in de videofase, met advies over de snelheid van Slow Motion en Time Lapse op basis van het onderwerp dat je in beeld wilt brengen.

Wat betreft de selfiecamera, in de Google Camera 8.0 zien we de uitschakelen standaard van Gezicht retoucheren. Een nieuwigheid die alleen kan plezieren voor degenen die natuurlijke zelfportretten willen zonder kunstmatigheid.

google camera 8.0

In Google Camera 8.0 wordt ook de selectie van de Videomodus versneld, met een toggle waarmee u kunt overschakelen naar Slow Motion e Time Lapse. Bovendien hebben we altijd in de videomodus snel delen op sociale netwerken zoals Facebook, Messenger, Whatsapp, Instagram, Telegram en andere apps.

Onder de andere innovaties die we in GCam 8.0 vinden, vinden we de 3D-niveau, in staat om de balans op verschillende niveaus vast te leggen, verbeteringen aan de functie Superres Zoom en de modus Audio zoom om het volume te verhogen tijdens het zoomen. Op dit punt hoeft u alleen nog te wachten op de eerste poorten voor Xiaomi, OPPO, OnePlus, Realme-smartphones enzovoort.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .