Hoe 120 Hz in alle apps te forceren POCO X3 NFC

hoe je alle apps 120hz forceert poco x3 nfc
Smart Life

De nieuwe POCO X3 heeft Xiaomi-fans een lawine van voldoening gegeven (te beginnen bij ons, vind alle details in onze recensie). Een van de kenmerken van het middenbereik valt ook op een scherm met een verversingssnelheid tot 120 Hz, een juweeltje waarmee je kunt genieten van sommige apps en games (hier de lijst met compatibele titels) bij maximale vloeibaarheid. Desondanks profiteert het apparaat van de functie Dynamische verversingssnelheid de bemonsteringsfrequentie intelligent instellen op basis van de software die op de voorgrond is geopend: dit alles om de autonomie niet te beïnvloeden. Is de batterij het minste van uw zorgen? Dus hier is hoe te werk te gaan forceer 120 Hz in alle apps su POCO X3 NFC!

POCO X3 NFC: hier leest u hoe u 120 Hz forceert in alle apps

xiaomi mi winkellogo

Hoe de dynamische vernieuwingsfrequentie werkt

Hoe gemakkelijk het is om te raden door onze inleiding te lezen, zelfs door het apparaat in te stellen op 120 Hz het keert terug naar de standaard 60 Hz in bepaalde scenario's en - zoals opgemerkt - is het een tegenmaatregel die is ontworpen om de functie niet te laten wegen op de batterij. Als je bijvoorbeeld een video van 50 Hz bekijkt, wordt de vernieuwingsfrequentie automatisch verlaagd en in het geval van een compatibele game omhooggeschoten. Zelfs als het een plotselinge verandering is, wordt dit gemakkelijk opgemerkt door veel gebruikers die het Dynamische verversingssnelheid als een functie die het apparaat castreert. Als jij ook deel uitmaakt van deze groep, dan is hij hier hoe je 120 Hz forceert in alle apps aan boord van uw trouwe POCO X3 NFC.

voorwaarden

hoe je alle apps 120hz forceert poco x3 nfc

De oplossing komt bij ons vandaan XDA, via een procedure waarmee u volledig kunt profiteren van 120 Hz. Eerst moet u de bootloader ontgrendeld, de machtigingen van wortel e Magisk V21.0 geïnstalleerd (vind het hier allemaal). Hieronder vindt u de verschillende tools die u kunt downloaden en installeren.

BELANGRIJKde beschreven procedure stelt complexe bewerkingen voor die, indien onjuist uitgevoerd, uw apparaat kunnen beschadigen. Het wordt aanbevolen om alleen te draaien door gebruikers die goede ervaring hebben opgedaan met modding. Het personeel van GizChina.it kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige schade aan het apparaat. Deze procedure omvat het formatteren van de telefoon en het daaruit voortvloeiende verlies van alle gegevens: het wordt aanbevolen om een ​​back-up te maken.

Voltooi de procedure om de dynamische vernieuwingsfrequentie uit te schakelen en 120 Hz te forceren in alle apps

Nadat u de verschillende bovenstaande software heeft gedownload (inclusief een terminalemulator voor Android), kunt u doorgaan met de onderstaande stappen.

 1. Open de terminal-app en voer het "su" -commando uit;
 2. voer het "rekwisieten" commando uit
 3. kies uit de lijst optie 5 "Aangepaste rekwisieten toevoegen / bewerken"
 4. kiezen n "Nieuwe aangepaste prop";
 5. typ "ro.vendor.dfps.enable";
 6. de standaard zou moeten zijn waaren typ vervolgens vals;
 7. kies 2 "post-fs-data";
 8. kiezen n maar start niet opnieuw op;
 9. kies opnieuw n en typ "ro.vendor.smart_dfps.enable";
 10. de standaard zou moeten zijn waaren typ vervolgens vals;
 11. kies 2 "post-fs-data";
 12. herstart het apparaat.

Na het opnieuw opstarten, de jouwe POCO X3 NFC het zou gestaag moeten gaan op 120 Hz.De procedure is alleen getest met MIUI-voorraad en het is niet bekend of het ook werkt op aangepast ROM. Een ander belangrijk detail betreft de autonomie: door de automatische verversingssnelheid uit te schakelen, zal er een hoger verbruik van de batterij zijn (we hebben het over de 10 / 18%). Voor meer informatie, verduidelijkingen enzovoort, in de bron vind de link naar de thread aanwezig op XDA.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .