Chinese fabrikanten zoals Huawei maakten zich zorgen over de aankoop van ARM door NVidia

huawei Chinese fabrikanten hebben betrekking op de overname van nvidia-arm

Een van de belangrijkste aanwinsten van het recente technologische tijdperk, namelijk die van ARM door NVidia of beter gezegd, de aankooppoging lijkt niet zorgwekkend te zijn poco de industrie, vooral elektronische fabrikanten in China, As Huawei. Hieronder proberen we uit te leggen waarom.

Dit zijn de redenen voor de zorgen van Huawei en andere Chinese bedrijven over de NVidia-ARM-zaak

huawei Chinese fabrikanten hebben betrekking op overname van nvidia-arm 2

Volgens interne bronnen de meest invloedrijke technologiebedrijven van het land, inclusief precies Huawei, vroegen ze de A.Chinese overheid in de hoop de autorisatie voor de transactie te blokkeren of dat er in ieder geval inzet wordt gesteld voor de verwerving van ARM door NVidia. In feite is de hoop van deze producenten ook dat ze deARM-architectuur, aangezien niemand een NVidia om de productie richting andere klanten.

Het probleem krijgt dan ook internationale kenmerken, zoals NVidia zou verwerven ARM, Brits, van SoftBank, Japans, om het vervolgens naar het Verenigde Staten, het creëren van een aanname sanctionering wat vooral Chinese producenten zou uitsluiten Huawei, om de ARM-chipset. Als we de fabrikant in kwestie als voorbeeld nemen, zou dit voor beide problemen opleveren Kirin, beide voor pc-chipsets Kunpeng en ook de AI-chipset Opstijgen (Shengteng).

Momenteel gewoon Huawei ze weigerde commentaar te geven op het laatste nieuws, ook omdat het overnameproces lang duurt en dus alles nog moet worden geschreven. Wat zeker is, is dat een dergelijk scenario voor iedereen veel kopzorgen zou opleveren, aangezien een bedrijf voorbij is 40 miljard.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.