Hoe Google-services op Huawei en Honor | te installeren Oktober 2020

hoe google services huawei honor googlefier te installeren

In deze gids komen we terug om het uit te leggen hoe Google-services te installeren op smartphones Huawei e Eren die het niet hebben. Omdat het Amerikaanse verbod werd opgelegd aan het Chinese bedrijf, moeten alle nieuwste smartphones die op de markt worden gebracht noodzakelijkerwijs uitsluitend gebaseerd zijn op Huawei Mobile Services. Dit betekent geen Gapps, geen Play Store en incompatibiliteit met bankdiensten en andere storingen die daaruit kunnen voortvloeien. Echter, hoewel onofficieel, een nieuwe methode waarmee u het Google-ecosysteem terug kunt brengen naar verboden smartphones.

BELANGRIJKde beschreven procedure stelt bewerkingen voor die, indien onjuist uitgevoerd, uw apparaat zouden kunnen beschadigen. Het personeel van GizChina.it kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige schade aan het apparaat.

Laatst bijgewerkt: 23 oktober 2020

LEES OOK:
EMUI 11 en Magic UI 4.0: lijst met Huawei / Honor-modellen die zullen worden bijgewerkt

Hoe Google-services op Huawei en Honor te installeren met Googlefier

Maanden verwijderd van vorige methode om Google-services op Huawei en Honor te installeren, waar we het vandaag over hebben, is gebaseerd op Googlefier. Dit is een app die is ontworpen om de installatieprocedure van Google Mobile Services nog eenvoudiger te maken. Gebruik altijd LZPlay,

 

Compatibele modellen

Zoals de ontwikkelaars aangeven is de Googlefier-app alleen compatibel met Huawei en Honor-smartphones Android 10 / EMUI 10 en hoger verlaten vóór april 2020. Ook moet de EMUI een lagere versie hebben dan 10.1.0.150. Voor eventuele vragen hierover verwijzen wij u naar speciale FAQ-pagina.

De ontwikkelaars specificeren dat het nog steeds kan werken op incompatibele apparaten, maar het kan nog steeds problemen veroorzaken. Ook lijkt de procedure een soort conflict op de apparaten te hebben Erendaarom kunnen we niet garanderen dat het op die van u zal werken. Het lijkt bijvoorbeeld in eerste instantie om Googlefier op een Honor 9A te installeren, maar crasht tegen het einde van de procedure.

voorwaarden

  • een ondersteunde Huawei / Honor-smartphone;
  • gebruiken Googlefier

Installatie gids

Het eerste dat u moet doen, is natuurlijk de Googlefier-app downloaden en installeren op uw Huawei- of Honor-smartphone. Bij de eerste start wordt u gevraagd om enkele machtigingen te accepteren en vervolgens op de "backup". Om door te gaan, wordt u verteld om te gaan verander de datum apparaat: van de "Datum en tijd"Waarheen u wordt omgeleid, verwijder het vinkje uit"Automatisch ingesteld”En stel 2019 in als het jaar. Ga terug, klik opnieuw op de "backup", Bevestig en start het verwijderen en opnieuw installeren van hetBack-up-app.

Klik op "Voltooien" om de aanmeldingsprocedure voor back-up te starten. Accepteer de verschillende schermen en, aangekomen op de pagina "Back-up en herstel“, Klik op de 3 stippen rechtsboven. Selecteer 'Herstel vanuit intern geheugen'En kies het enige aanwezige bestand'12 Augustus 2020, 19: 44". In het volgende scherm "Back-upgegevens"Laat alles achter zoals u vindt en klik op"restauratie". U wordt gevraagd het wachtwoord in te voeren dat u direct hieronder vindt, "bender007“, En druk op OK om de reset te voltooien.

Ga terug naar de app Googlefier doorgaan. Op dit punt moet u het eerste frame 01 selecteren voor Google-services installeren vereist. U wordt gevraagd om de datum opnieuw in te stellen: in het scherm dat verschijnt, hoeft u alleen maar de optie opnieuw te activeren "Automatisch ingesteld". Ga naar het huis en je hebt nu het pictogram van LZPlay. Open de app, selecteer 'In staat stellen“, Bevestig de vereiste toestemmingen om in een Chinees taalscherm te eindigen: klik op de blauwe knop hieronder om de installatie van de GMS te starten.

Ga zodra het begint terug naar de Googlefier-app en klik opnieuw op 01. Bevestig de installatie van de app MicroG - HUAWEI Fix EloyGomezTV en open het: het is de noodzakelijke stap om ervoor te zorgen dat uw Huawei / Honor-smartphone als officieel wordt erkend door Google-services. Klik op "Account", Dan op"Inloggen"En vul je gegevens in Google-account Inloggen. Mogelijk moet u dit 1 of 2 keer herhalen voordat het inlogscherm verschijnt. Om te controleren of het inloggen is gelukt, gaat u naar 'Instellingen / Account"En je zou de vermelding moeten zien"Google”Met het account dat zojuist is ingevoerd.

Open nu Googlefier opnieuw en selecteer vak 03. Installeer de APK-bestanden die verschijnen, nodig om het Google-services te gebruiken op uw telefoon: Contacten, Play Store, SharedLibrary, Account Manager, Framework enzovoort. Zodra de verschillende installaties zijn voltooid, wordt de pagina "Applicatie informatie"Van de eerder genoemde MicroG-app. Klik op "Termina"En dan op"Uninstall". Zodra dit is gebeurd, bevestigt u de installatie van het Google Play Services en, eenmaal voltooid, opent u de app Play Store. Als alles is verlopen zoals gepland, wordt het geopend met bovenaan een Google Play Services-foutmelding. Stop met multitasken en open de app 2 of 3 keer, open hem voor de zoveelste keer opnieuw en probeer een app zoals YouTube te downloaden. Het kan een paar seconden duren om te wachten (de foutmelding blijft), maar het zou de app correct moeten downloaden en installeren.

Keer terug naar Googlefier, klik op vak 03 en start de installatie van Google Account Manager. Open de Google Play Store opnieuw, download een andere app, ga dan opnieuw naar Googlefier en klik op vak 03. Klik in het scherm Google Play Services op "Termina"En"Uninstall”Om een ​​nieuwe installatie ervan te starten. Start nu de smartphone opnieuw op en, eenmaal ingeschakeld, open je LZPlay en klik je op de blauwe knop onderaan. Open Googlefier opnieuw, klik op de knop 03 en klik in het Google Services Framework op "Termina", Dan op" Memory ", op"Gegevens wissen"En"Cache wissen.

Start je smartphone opnieuw op en je zou er moeten zijn: geen foutmeldingen meer van Play Services, hoewel je deze reeks stappen misschien een paar keer moet herhalen.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .