Italië heeft de overeenkomst tussen Huawei en Fastweb voor 5G geblokkeerd

huawei fastweb italië 5g
Foton Ultra

Nieuwe problemen ontstaan ​​in Europa voor Huawei, deze keer gebeurde het in Italië: in feite heeft de Chinese reus de onderhandelingen gezien die een blokkering mogelijk zouden hebben gemaakt Fastweb om te profiteren van zijn infrastructuur de 5G nel nostro paese.

Huawei: de Italiaanse regering blokkeert de levering van 5G aan Fastweb

huawei italy 5g

Na het vetorecht van de Zweden, ook de Italiaanse regering verhuisd om de onderhandelingen over de levering van 5G-infrastructuren Huawei dat Fastweb ging door. Dit is de eerste interventie die deItalië neemt het op tegen de Chinese reus, wiens relaties altijd positief zijn geweest. Deze stap kan echter zijn gekomen na het aandringen dat de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Mike Pompeo, had hij bij zijn bezoek aan ons land in September 2020.

Op die woorden antwoordde de president van de Italiaanse divisie van Huawei destijds: Luigi De Vecchis, waarmee de wil van het merk wordt bevestigd volledig transparant over beveiliging. Desondanks heeft de regering dit blok geïmplementeerd tussen de Italiaanse tak van Swisscom en Chinese technologische macht. Dit omdat Fastweb had Huawei gekozen als enige leverancier van infrastructuur de 5G, Terwijl de Regering graaf hij vroeg om het te diversifiëren onder de verschillende spelers.

Trouwens, het kantoor van de Premier zei Rome overweegt echter Huawei kan een rol spelen in netwerken Kern 5G. Op zichzelf, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Groot-Brittannië, L 'Italië heeft altijd geweigerd om daadwerkelijke sancties en verboden op te leggen aan het Chinese merk, maar nu de lijn pro-VS. slaat aan. Wellicht ook omdat de overeenkomst die vorig jaar met China is gesloten tot dusver weinig vruchten heeft afgeworpen.

En dit kwam ook tot uiting bij de verschillende Italiaanse telecomoperatoren, zoals TIM die hij uitsluit Huawei door inschrijving en de anderen die verschillende exitclausules hebben verkregen als de vereisten om bij het Chinese merk te blijven te exorbitant waren.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .