Huawei en OPPO in de top 5 van bedrijven met de meeste patenten in China van de afgelopen 5 jaar

huawei oppo top 5 patenten china

We kennen de meest populaire merken van smartphone voor hun afgewerkte producten, maar achter deze producten zit zelfs al jaren een zeer uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, voornamelijk dankzij allerhande patenten. Dit betreft voornamelijk twee giganten zoals Huawei e OPPO, die in de Top 5 van de speciale ranglijst Qichacha van bedrijven met het hoogste aantal patenten in de laatste 5 jaar in China.

HUAWEI en OPPO ontkoppelen Xiaomi en Vivo in de patenten van de afgelopen jaren in China;

huawei oppo top 5 patenten china 2

Volgens dit rapport, over 5 jaar in China tienduizenden patenten door de verschillende merken, maar als we kijken naar de specifieke smartphonemerken dan zijn dat precies de eerste twee merken Huawei e OPPO om iedereen voor te blijven. Inderdaad, de kolos aangevoerd door Ren Zhengfei hij eindigde als tweede overall met Ben 19.756-patenten, terwijl het groene merk bij uitstek op de vijfde plaats staat 9.985.

Belangrijke cijfers, die van Huawei e OPPO, waarbij de laatste vooral in delaatste periode tra smartphone en anderen slimme technologieën. En de anderen? Overweeg niet ZTE (zesde), we moeten naar de vijftiende plaats om Xiaomi, veel jonger in deze sector, te vinden 3639 patenten en dan Vivo, zeventiende met 3030.

Trouwens, Huawei e OPPO ze zijn ook de koninginnen van de patenten voor het jaar 2020, zoals ze elke put hebben vrijgegeven 2772 e 1925 technologieën, achterblijven BOE op de derde plaats.

Dit resultaat laat zien hoe Huawei is echt meer dan de verwachting van de consument, met zoveel technologieën zelfs maar bedacht, maar die op de een of andere manier kunnen leiden tot concrete innovaties in de elektronica van morgen.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.