Huawei nog transparanter over het beveiligingsprobleem, onthult de Italiaanse president

huawei president italië transparantie technologie vs
OnePlus Nord N10

Totale transparantie. Dit lijkt de troef te zijn die is bedacht Huawei om de Verenigde Statennogmaals, dat er geen bedreigingen zijn voor de veiligheid van persoonlijke gegevens in zijn mechanismen. Het werd onthuld door de President di Huawei Italië, Luigi De Vecchis.

Hier zijn de woorden van de president van Huawei Italië Luigi De Vecchis over transparantie

huawei president italië transparantie technologie vs 2

Tijdens een dag die even historisch als heel gespannen is, wordt de staatssecretaris Amerikaanse Mike Pompeo bezocht Rome, in de VS herhaalde politicus dat hij tegen de 5G landelijk geleverd door Huawei. Op dit punt kwam de voorzitter van de Italiaanse divisie tussenbeide, Luigi De Vecchis, die verklaarde: "We zullen onze ingewanden openen, we zijn bereid om ontleed te worden om op al deze politieke druk te reageren. Ik ben sprakeloos dat een land ter grootte van de Verenigde Staten een ander land aanvalt door, op ongefundeerde beschuldigingen, een bedrijf in dat land te slopen.'.

Deze woorden komen voort uit het feit dat de US druk uitoefenen op Italië en de andere bondgenoten om de 5G-technologie di Huawei, maar het Chinese merk verwerpt niet alleen de beschuldigingen van een bedreiging voor de veiligheid, maar is ook volledig transparant om aan te tonen dat het een schone technologie is. Bovendien, De Vecchis zei dat het bedrijf de ons land vanwege de huidige situatie.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .