Niet alle Zuid-Koreaanse operators willen Huawei's 5G verdrijven

huawei zuid-korea lg u plus 5g-infrastructuur

Zuid-Korea e China ze kunnen nooit met elkaar overweg, maar niet alles over hen is het oneens. Zoals in het geval van 5G-infrastructuren di Huawei, die in het land van Taewon kan worden verdreven als gevolg van druk van de Verenigde Staten, maar er is een operator die verre van gunstig is voor het ding, zoals LG U +, de op twee na grootste luchtvaartmaatschappij van het land.

Huawei: telefoonoperator LG U + wil Huawei's 5G in Zuid-Korea houden

huawei zuid-korea lg u plus infrastructuur 5g 2

De kwestie van 5G di Huawei in Zuid-Korea komt voort uit de zorg van US over de positie die Zuid-Koreaanse operators, waarvan de belangrijkste Korea Telecom, SK Telecom en eigenaar zijn LG U +, ze blijven bij de infrastructuur van de Chinese reus. De Verenigde Staten in feite stelden ze het Aziatische land voor om over te schakelen naar een "schoon netwerk", dat wil zeggen zonder de mogelijkheid van privacyschendingen.

Dit leidde tot de reactie van Huawei, waarin stond dat het bereid was overeenkomsten te ondertekenen zonder "achterdeur"In alle landen. Aan de andere kant is de Verenigde Staten ze drukten erop dat de Zuid-Korea moeten "nadenken over kwesties die onbetrouwbare leveranciers kunnen omvatten", maar niet allemaal reageerden ze op de oproep.

In feite, als Korea Telecom e SK Telecom accepteer de voorwaarden van US om "schone telecommunicatiebedrijven" in te voeren, LG U + is sterk gekant tegen de verdrijving van Huawei. Binnenkort de politicus, de Zuid-Koreaanse minister van Buitenlandse Zaken Kang Kyung-wha zei: "Zuid-Korea zal de strategische openheid op technisch gebied behouden en tegelijkertijd hard werken om de technische beveiliging te handhaven". Het lijkt welsprekend dat de regering van het land niet helemaal overtuigd is van de Amerikaanse beslissing.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren