LG Display komt weer op het goede spoor, mede dankzij iPhone 12

lg weergave
Credits: Gizmochina
OnePlus Nord N10

Het lijkt steeds duidelijker dat de uitdaging in de smartphonebranche de komende jaren ook de tonen. Niet zozeer voor de kwaliteit van de panelen zelf, maar meer voor de nieuwe oplossingen die op dit gebied zijn onderzocht, zoals i schermen vouwen en nog veel meer. Enkele van de toonaangevende merken bij de productie van deze eenheden proberen daarom nu nieuwe segmenten van de markt te veroveren, waaronder uiteraard ook LG. Uit de laatste gegevens blijkt dat het bedrijf nu de goede weg is ingeslagen en na enige tijd eindelijk de eerste winst heeft geboekt.

LG Display: hier is een bedrijfswinst van 122 miljard euro

iphone 12

Ondanks alle moeilijkheden van de afgelopen maanden, tussen juli en september LG Display heeft dit jaar een aanzienlijke winst gemaakt. Het gaat over 122 miljard euro in contanten, wat zes opeenvolgende kwartalen niet was gebeurd. Dank ook aan de iPhone 12, daarom, die met de levering van OLED-panelen van de LG-mal het fortuin van dit bedrijf heeft kunnen doen herleven.

Lees ook:
Officiële iPhone 12, Mini, Pro, Pro Max: het nieuwe Apple-tijdperk daagt elk Android-vlaggenschip uit

Teruggaand in de voorgaande maanden, in de 2019 het merk heeft een verlies van 326 miljard euro. Een cijfer dus dat zeker belangrijk is, moeilijk in te vullen. Desondanks herstelt LG Display, mede dankzij het door Apple gevraagde aanbod, met een omzet die in de afgelopen periode met 16% is gestegen.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .