OnePlus 7T en 7T Pro-update naar OxygenOS 10.0.14 | Nieuws en downloads

oneplus 7t
Gshopper

In de afgelopen uren 7 serie modellen hebben een nieuwe stabiele firmware-update ontvangen, met verschillende bugfix-wijzigingen. Als u ook eigenaar bent van OnePlus 7T e 7T Pro je wacht op een update voor je vlaggenschip, maak je geen zorgen, want de uitrol van het OxygenOS 10.0.14, release speciaal voor uw smartphones (al beschikbaar om te downloaden).

OnePlus 7T en 7T Pro: al het nieuws van OxygenOS 10.0.14 | Log met wijzigingen

oneplus officiële achtergronden nieuw logo
Credits: OnePlus

Wees dit OxygenOS 10.0.14 voor OnePlus 7T e 7T Pro dat zijn tegenhanger voor serie 7 dezelfde changelog deelt, die je hieronder kunt vinden. De eerste nieuwigheid wordt vertegenwoordigd door de nieuwe ondersteuningsfunctie voor gebruikers, waarmee u zich kunt verdiepen in de meanders van de OxygenOS (handig voor beginners). Dan een hele reeks bugfix, ook bekroond door de aanwezigheid van beveiligingspatch van de maand September 2020.

  • Functies voor gebruikersondersteuning (Instellingen> OnePlus-tips en -ondersteuning);
  • het probleem opgelost waarbij het alarm in bepaalde scenario's niet klonk;
  • het instabiliteitsprobleem met de Berichten-app in sommige gevallen opgelost;
  • flashback-problemen opgelost met sommige apps van derden;
  • bekende problemen opgelost en de stabiliteit van het systeem verbeterd;
  • Android-beveiligingspatches bijgewerkt vanaf september 2020.

Het nieuws van de nieuwe update eindigt hier: de firmware wordt momenteel vrijgegeven, maar als u de melding nog niet hebt ontvangen (of als u liever doorgaat met de handmatige flits), vindt u hieronder de details voor de hier van builds.

OxygenOS 10.0.14 - Downloaden

Als u het OxygenOS 10.0.14 voor OnePlus 7T en 7T Pro verwijzen we je naar ons toegewijd artikel waar je vindt alle links om de verschillende firmware te downloaden.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
Banggood november