OnePlus 8/8 Pro: de OxygenOS 11 Open Beta 2 heeft een grote beveiligingsbug

oneplus 8 pro
Smart Life

Zeer dicht bij vrijlating van de eerste versie, hier is dat OxygenOS 11 Open Beta 2 bereidt zich voor op zijn debuut aan boord OnePlus 8 en 8 Pro: hieronder vindt u de downloadlinks en het complete changelog, waarin de introductie van de nieuwe functie wordt gerapporteerd Canvas. Dit is wat het is en hoe het werkt.

07 / 10 update: een bug met betrekking tot Amazon wordt gerapporteerd met de open bèta 2. We zullen erover praten aan het einde van het artikel.

OnePlus 8 en 8 Pro: wijzigingslogboek en download van de OxygenOS Open Beta 2

Het werkt Canvas van OxygenOS 11 Open Beta 2 voor OnePlus 8 en 8 Pro stelt u in staat om aangepaste achtergronden te maken om op het vergrendelingsscherm te plaatsen. Precies, de functie tekent automatisch de contouren van een foto die aanwezig is in het vergrendelingsscherm, met de stijl die u in de bovenstaande afbeeldingen ziet. Dit nieuws staat in de Instellingen: klik gewoon op Maatwerk, achtergrond, Canvas e Kies een fotovoorbeeld. Hieronder vindt u de update-changelog, waarin verschillende bugfixes worden gerapporteerd (waaronder die gerelateerd aan de activering van Google Assistant) en verbeteringen.

Klik hier voor de complete changelog

Systeem

  • Enkele gebruikersinterface-weergave geoptimaliseerd in Instellingen
  • Het probleem met de lage waarschijnlijkheid opgelost dat widgets niet reageerden, het niet activeren van Google Assistant in sommige gevallen en het probleem dat het HD-pictogram op de oproeplog-interface niet gecentreerd was
  • Probleem met het zwarte scherm opgelost toen de gebruiker de interface "Tips & Support" binnenging
  • Verbeterde systeemstabiliteit

Klok

  • Het probleem opgelost dat nummers onder bepaalde speciale omstandigheden in Timer verdwenen

Ambient display

  • Nieuw toegevoegde Canvas-functie die automatisch een draadframe-afbeelding kan tekenen op basis van een foto op het vergrendelscherm op uw telefoon. Je kunt het op elk moment bekijken zonder het scherm wakker te maken (Pad: Instellingen-Aanpassing-Achtergrond-Canvas-Fotovoorbeeld kiezen en het kan automatisch worden gegenereerd)

Netwerk

  • Optimaliseer het stroomverbruik van de Smart 5G

Als u op voorhand al het nieuws uit de gebruikersinterface van het merk wilt weten, vindt u hieronder de links om de nieuwe te downloaden OxygenOS 11 Beta 2 gewijd aan vlaggenschepen, zowel in volledige als incrementele versies van Beta 1.

07 / 10 update

De komst van OxygenOS 11 Open Beta 2 veroorzaakt een afwijkende bug voor gebruikers die het hebben geïnstalleerd OnePlus 8 e 8 Pro. Deze rapporten maken (12345), lijkt het erop dat deze ROM problemen heeft met betrekking tot CTS-verificateur, waardoor de twee smartphones niet gecertificeerd in de ogen van de Google Play Store. Als gevolg hiervan is het onmogelijk om SafetyNet-tests te doorstaan, waardoor sommige apps niet kunnen worden geïnstalleerd, zoals in het geval van de ondertekende Amazone.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .