OnePlus Nord ontvangt de OxygenOS 10.5.9, met beveiligingspatches en nieuws voor Game Space

oneplus noord

Na de lancering van de nieuwe middenklasse modellen N10 5G en N100, een kleine revolutie bij OnePlus, ligt de focus allemaal op de toestellen die momenteel op de markt zijn. In de afgelopen uren heeft het Chinese bedrijf de nieuwe voor iedereen uitgebracht OxygenOS 10.5.9, stabiele versie gewijd aan OnePlus noorden, beschikbaar met de nieuwste beveiligingspatches en verschillende verbeteringen voor Game Space (en niet alleen): hieronder alle details over changelog e Download bij te werken.

OnePlus Nord-updates voor OxygenOS 10.5.9 | Log met wijzigingen en downloaden

oneplus noord

Zoals in het begin verwacht, bezitten fans van het merk OnePlus North zijn begonnen met het ontvangen van de update voor de OxygenOS 10.5.9, die de stuk beveiliging van de maand Oktober 2020. De update komt aan met een gewicht van ongeveer 137 MB en verbetert de stabiliteit van het netwerk en de Bluetooth-verbinding. Bovendien kun je nu Quick Replies voor WhatsApp en meer gebruiken terwijl je Game Space gebruikt. Hieronder vind je het complete changelog.

 • Systeem
  • Bijgewerkte Android-beveiligingspatch voor 2020.10
  • Verbeterde systeemstabiliteit en algemene bugfixes
 • Spelruimte
  • Nieuw toegevoegde doos met gametools voor gemakkelijke schakelingen van de Fnatic-modus. Je kunt nu drie manieren van meldingen kiezen: alleen tekst met heads-up en blokkering, alleen voor je meeslepende game-ervaring
  • Nieuw toegevoegde snelle antwoordfunctie in een klein venster voor WhatsApp en INS (schakel het in door vanuit de rechter- / linkerbovenhoek van het scherm in de gamingmodus naar beneden te vegen)
  • Nieuw toegevoegde functie voor het voorkomen van misaanrakingen. Schakel het in, veeg vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden, klik en de meldingsbalk komt tevoorschijn
 • Bluetooth
  • Verbeterde stabiliteit van de Bluetooth-verbinding
 • Netwerk
  • Verbeterde netwerkstabiliteit

Zoals gebruikelijk in deze gevallen, wordt de update momenteel uitgerold voor alle betrokken modellen via OTA. Als je de melding nog niet hebt ontvangen, probeer dan de instellingen te "forceren"; als alternatief zal het nodig zijn om te wachten tot de release zijn beloop heeft. Daar OxygenOS 10.5.9 is al beschikbaar op Download e hier vind je de link om het te downloaden.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
brochure