Bugs in de OxygenOS: OnePlus-antwoorden in de laatste FAQ

oneplus oxygenos

Na uitleg hoe te verbeteren la OXYGEN en gegeven hebben info over de nieuwste Buds, de nieuwste maandelijkse FAQ van OnePlus twijfels over wil wegnemen kever gevonden. Tussen de release van de nieuwe OxygenOS 11 en de updates van de vorige editie 10 hebben sommige gebruikers problemen gehad met de software-ervaring. Laten we eens kijken wat de hoogtepunten zijn waarmee OnePlus rekening heeft gehouden.

LEES OOK:
Carl Pei verlaat OnePlus en legt uit waarom in een brief aan fans

OnePlus beantwoordt de twijfels van gebruikers over OxygenOS-bugs in de veelgestelde vragen van oktober

OxygenOS 11

Laten we beginnen met praten over OxygenOS 11, een van de hoofdrolspelers in de laatste FAQ van oktober voor OnePlus. Degenen die de nieuwe release proberen, ondervinden enkele bugs, zoals in het geval van het af en toe verdwijnen van pictogrammen van het bureaublad en de lade. Als dit u overkomt, nodigt OnePlus u uit om uw smartphone opnieuw op te starten en het OnePlus Launcher naar versie 5.0.1 of hoger van Google Play Store.

Na het updaten ziet u de knop mogelijk niet meer Snel verwijderen in het pop-upberichtvenster. Als dit het geval is, open je Berichten, klik je op de 3 stippen rechtsboven en selecteer je 'Instellingen"En schakel de optie in"Snel verwijderen". Er zijn ook mensen die de handsfree-functie niet meer in de app vinden Alexa door Amazon. Ga in dat geval naar de app-instellingen en schakel de schakelaar 'On'.

OnePlus OxygenOS 11 Android

Een bug in OxygenOS 11 betreft de noodzaak om de kennisgevingsbalk om op "Alles wissen" te klikken als er meerdere meldingen zijn. OnePlus beweerde er al van op de hoogte te zijn en aan een oplossing te werken die bij de volgende updates zal worden geleverd. Als u aan de andere kant gelooft dat deAlways-On Display is te veel poco helder, het is omdat OnePlus het heeft aangepast om niet te veel batterij te verbruiken.

Met de OxygenOS 11 werd de nieuwe uitgebracht Zen-modus, ook beschikbaar voor i modellen nog niet bijgewerkt. Nogmaals, de desktop-widget wordt niet ondersteund: om hem snel te starten, kun je hem alleen vinden in de Quick Toggles.

OnePlus 8 / 8 Pro

Momenteel is de OxygenOS 11 alleen beschikbaar op OnePlus 8 en 8 Pro, zelfs als we de roadmap van de volgende modellen. Na het updaten van de twee topklasse, ervaren sommige gebruikers Berichten app crasht. Een mogelijke manier om dit op te lossen is het volgende: houd het app-pictogram ingedrukt en selecteer 'Info app / Opslag en cache / Opslag wissen". Als dat het probleem niet verhelpt, weet dan dat er een oplossing in de maak is.

Heeft u problemen ondervonden met slecht reactievermogen bij het verlagen van de statusbalk in landschapsmodus? OnePlus geeft aan om te updaten naar de nieuwste stabiele release van de OOS. En als u het Weer tussen de widgets van OnePlus 8 en 8 Pro, weet dat de nieuwe versie van de app niet beschikbaar is in de vorm van een widget. Als u wilt, houdt u het huis ingedrukt, klikt u op "Widgets kiezen" en selecteert u handmatig de app die u wilt invoegen.

OnePlus 7 / 7T

Berichten-app-crashes zijn niet alleen beperkt tot 8 en 8 Pro, maar worden ook aangetroffen door sommige eigenaren van OnePlus 7, 7 Pro, 7T en 7T Pro met de OxygenOS 10. OnePlus verzamelde de feedback en gaf deze door aan het team competent, om te werken aan een oplossing voor de volgende updates.

Andere OxygenOS-problemen

Binnen de ontvangen feedback zijn er ook mensen die klagen over een traagheid bij het openen van de app galerij. OnePlus heeft bevestigd dat het deze bug heeft opgelost in OxygenOS 11, met de nieuwste stabiele releases en ook in de Open beta. Nog steeds in het Galerij-gebied, betreft een andere bug het niet verschijnen van de foto's in de categorie "Plaatsen", waaraan het bedrijf al werkt.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.