Realme heeft het over relaties met Google, Air Gestures en beveiliging

realme veelgestelde vragen

Nieuwe maand, nieuwe FAQ door Lindahl, met nog een andere aflevering om de vragen van de gemeenschap te beantwoorden. Ook met het oog op de release van de volgende Realme UI 2.0, er is veel nieuwsgierigheid om erachter te komen wat er kookt. De nieuwe gebruikersinterface is specifiek besproken met het laatste maandelijkse FAQ, terwijl we ons in deze nieuwe editie op andere aspecten hebben gericht.

LEES OOK:
Waarom produceren Xiaomi, OPPO, Realme en OnePlus ook smart-tv's? Hier zijn de redenen

Realme publiceert de nieuwe maandelijkse FAQ en beantwoordt vragen van de community

Een van de belangrijkste onderwerpen van de laatste maandelijkse FAQ betreft de relatie tussen Lindahl e Google. Te beginnen met de pre-installatie van de Big G-stock-apps, waarbij de eigen apps worden vervangen: in dit opzicht zijn er mensen die zich afvragen waarom sommige apparaten ze hebben en andere niet. Hetzelfde kan gezegd worden voor de Google Feed, te zien bij de nieuwste 7-serie, maar niet bij de vorige modellen. Hun beschikbaarheid hangt volledig af van de afspraken tussen beide partijen, die waarschijnlijk ook grotendeels afhankelijk zijn van het afzetgebied.

Als Google-services volledig afwezig zijn in China, vertegenwoordigen Google-services er bijna één in Europa voorwaarde sine qua non. Over gepatenteerde functies gesproken, Realme laat ons ook weten dat het tegen het einde van het jaar zijn versies van System Cleanup en Antivirus openbaar zal maken. Zoals je inmiddels weet, India heeft meerdere Chinese apps verboden, waaronder enkele die door Realme werden gebruikt.

realme-logo

Met de komst van de Mate 40-serie vragen sommigen zich af of Realme zal overwegen om de Luchtbewegingen door Huawei. Hun implementatie hangt echter af van de hardware, meer bepaald van de 3D-sensor aan de voorkant die de bewegingen van de handen beter kan vastleggen. Daarom zal Realme een apparaat met deze functies moeten produceren om ze te hebben, als ze dat ooit zullen doen.

Wat betreft de functionaliteit van de Realme-gebruikersinterface, vraagt ​​de community om een toetsenbord met willekeurige opstelling om de smartphone te ontgrendelen. Hierdoor zou de mogelijkheid worden voorkomen dat iemand de pincode van zijn smartphone raadt door naar de beweging van zijn vingers te kijken. Realme zei dat het niet in de maak is, maar dat het deze mogelijkheid overweegt. Ten slotte geeft het ook aan dat de app schalen in window is vrijwel mogelijk met alle apps, tenzij er specifieke incompatibiliteiten zijn die in de loop van de tijd zullen worden gecorrigeerd.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.