Redmi Note 8/7 en Redmi 9/8/7/6: dat is wanneer MIUI 12 arriveert

xiaomi miui 12
pocom3

La MIUI 12 het breidt zich geleidelijk uit in de wereld, maar wanneer het zal opkomen Redmi Note 8, 7 e Redmire 9, 8, 7 e 6? U kunt al het officiële nieuws hierover vinden in ons toegewijde artikel, met de roadmap van de nieuwe gebruikersinterface. Afgezien van de officiële informatie, vraagt ​​men zich op het net af wanneer het zal aankomen op de ontbrekende modellen (niet veel meer). In dit opzicht gaat er een nieuw gerucht op het net dat de aankomstdatums op de bovengenoemde modellen zou rapporteren.

26 / 10 update: er zijn nieuwe implicaties voor de komst van MIUI 12 op Redmi Notes 8, 8 en 7. U vindt het aan het einde van het artikel.

LEES OOK:
MIUI 12 Stable is realiteit met Xiaomi.EU op uw Xiaomi en Redmi | Downloaden

De vermeende aankomstdata van de MIUI 12 op verschillende Redmi-modellen en POCO

xiaomi miui 12

Het is belangrijk om een ​​noodzakelijk uitgangspunt te maken. Dit zijn geruchten, geen gegevens die door Xiaomi zijn verstrekt, dus neem ze op cum grano salis en klaag niet als ze niet werkelijkheid worden. De bron is een van de vele Telegram-kanalen waar we het hebben over Xiaomi en MIUI: het zou een kern van waarheid kunnen hebben, maar we kunnen het niet garanderen. Tegelijkertijd is het vrijwel zeker dat de ontbrekende modellen van de MIUI 12 maken deel uit van de release fase 3 en het zal een paar weken duren voordat het iedereen bereikt. Dat gezegd hebbende, worden de volgende datums gespecificeerd in het bericht dat op Telegram wordt gedeeld:

  • Redmi Note 8 en Note 7: uiterlijk 10 oktober
  • Redmi 9 Prime en POCO M2: uiterlijk 15 oktober
  • Redmi 8: uiterlijk 22 oktober
  • Redmi 7: uiterlijk 25 oktober
  • Redmi 6: uiterlijk 30 oktober
  • De rest van de modellen die nog niet zijn bijgewerkt: uiterlijk 14 november

Laten we nog iets anders specificeren: het Telegram-kanaal in kwestie lijkt Indisch te zijn en er moet rekening mee worden gehouden dat MIUI vertakt in verschillende versies. Er is de belangrijkste in China, de eerste die wordt bijgewerkt, gevolgd door de Global, India, EEA enzovoort. Dit betekent dat als deze data daadwerkelijk gerespecteerd worden, het mogelijk is dat de ROM's voor ons westerlingen later aankomen. Volg je in ieder geval om te weten of en wanneer je Xiaomi zal updaten naar MIUI 12.

12 / 10 update

Om de toch al verwarde situatie met betrekking tot de release van MIUI 12 nog verder te verpesten, dacht Xiaomi er zelf over na. Op het Russische forum een roadmap gerelateerd aan de MIUI 12 Wereldwijd / EER, met indicaties met betrekking tot Redmi Note 7, Note 8, Note 8T, Note 9S en Note 9 Pro Deze indicaties zijn echter verwijderd uit de oorspronkelijke post, waarschijnlijk omdat de moderators niet zeker waren van hun betrouwbaarheid.

xiaomi redmi miui 12-routekaart

Zeker is dat een bedrijf als Xiaomi meer duidelijkheid zou verwachten over het beheer van updates en hun communicatie. Hierboven vindt u de afbeelding, maar neem deze met een tang vast, gezien wat er is gebeurd.

26 / 10 update

Wat betreft de serie Redmi Note 8zijn de datums niet gehaald en zou de update naar MIUI 12 worden uitgesteld. We vertellen je erover in dit artikel.

We verhuizen naar Redmire 8 e 7, waarvan de vermeende (niet-officiële) releasedata van MIUI 12 niet zijn gerespecteerd. Gezien het feit dat de Note-serie in november wordt bijgewerkt, zou wat werd gezegd door Xiaomi-assistentie in de bovenstaande schermafbeeldingen moeten veranderen in de tijdsband November / December.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
AnyCubic