Problemen voor Redmi Note 8 en 8T: MIUI 12 laat en niet van poco

redmi noot 8 miui 12
Smart Life

POCO F1Zelfs als het deel uitmaakt van het modellen die het officieel zullen ontvangenHet duurt lang voordat MIUI 12 in de serie arriveert Redmi Note 8. Niet alleen op het basismodel, maar ook op Note 8T en Note 8 Pro, vooral voor het westelijke deel. Tot op heden is alleen Note 8 bijgewerkt naar MIUI 12 China Stal, terwijl er niets te doen is voor de Global- en EEA-versies.

19 / 10 update: blijkbaar zullen er ook vertragingen zijn voor Redmi Note 8T. Vind alles aan het einde van het artikel.

LEES OOK:
Xiaomi en MIUI 13: lijst met modellen die het zouden moeten ontvangen

Eigenaren van Redmi Note 8 moeten mogelijk nog lang wachten op MIUI 12

In de afgelopen weken hebben we heeft een artikel gepubliceerd precies over de MIUI 12 op Redmi Note 8 (en niet alleen), met vermeende datums. Volgens deze had de update al moeten zijn aangekomen, maar dat is het niet geweest, zoals de eigenaren van Note 8, Note 8T en Note 8 Pro kunnen getuigen. Om nog meer verwarring te zaaien, dachten we aan een grafiek waarin we over oktober spraken als de goede maand om te upgraden.

redmi noot 8 miui 12

Het lijkt er echter op dat de update naar MIUI 12 op Redmi Note 8 nog steeds wacht. Voordat u verder leest, specificeren we dat het zelfs in dit geval niet echt officieel nieuws is. Maar nadat ze zijn geuit door een moderator van het Xiaomi-forum, dus dicht bij het onderwerp, zijn ze nog steeds geldig voor aandacht.

En volgens wat er werd gezegd, zou de update komen "in een maand als alles goed gaat“, Dus tijdens de maand November. De reden voor deze vertraging kan te maken hebben met de gevonden bugs, zoals in het geval van POCO F1. Zou het waar kunnen zijn? Op dit punt zal alleen de tijd het leren.

19 / 10 update

Als er nog meer behoefte was, bevestigde een andere moderator dat het duurt weken voordat je de MIUI 12 Global op Redmi Note 8 ziet. Maar de vertragingen kunnen ook bestaan ​​voor Redmi Note 8T, zoals een andere Xiaomi-forummoderator opmerkt. Zoals hij zei, "de update staat gepland voor oktober, maar er is een kleine kans dat het kan vertragen". En gezien de situatie die is ontstaan ​​met het basismodel, zou het ons niet verbazen dat deze hypothese ook daadwerkelijk is opgetreden. Teken ons daarom niet als u een Note 8T heeft en wacht op de MIUI 12 Stable.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .