Redmi Note 8/8 Pro: problemen met de helderheidssensor, binnenkort opgelost

redmi 8 notities redmi notes 8 pro
Foton Ultra

Het lijkt erop dat de eigenaren van Redmi Note 8 e Opmerking 8 Pro hebben softwareproblemen met de helderheidssensor. Na het updaten naar een van de nieuwste firmwareversies, zou de automatische helderheidsaanpassing niet meer werken zoals zou moeten. Na het verschijnen van deze bug stroomden talloze gebruikers naar de Xiaomi-forums en klaagden over wat er was gebeurd.

LEES OOK:
Xiaomi en MIUI 13: lijst met modellen die worden bijgewerkt

De helderheidssensor werkt slecht op Redmi Note 8 en 8 Pro: het bedrijf werkt aan een oplossing

redmi note 8 redmi note 8 pro helderheidssensor bug

Of het nu Redmi Note8 of Note 8 Pro is, de bug lijkt hetzelfde: automatische aanpassing via helderheidssensor werkt niet meer (1, 2, 3, 4). Dit betekent dat u het moet uitschakelen en noodzakelijkerwijs moet handelen via handmatige instellingen. Het probleem lijkt te verschijnen na de update naar Android 10, die plaatsvond met MIUI 12 op Redmi Note 8 en 8T en met MIUI 11 op Note 8 Pro. Hetzelfde gebeurde onder andere met het laatste model voor de GPS werkt niet na het updaten naar Android 10.

In dit verband zei een moderator van het Xiaomi-forum dat de ontwikkelaars al bezig zijn om de bug op te lossen. Het familielid repareren moet worden geïntroduceerd met de volgende update, zodat u niet veel langer hoeft te wachten. Het kan echter zowel dagen als weken duren, dus blijf lezen, want we zullen het artikel bijwerken zodra het online is.

[su_gooel]