Telegram 7.1.0, al het nieuws: zoekfilters, opmerkingen in de kanalen en nog veel meer

telegram
OnePlus Nord N10

Na een paar problemen van traagheid en instabiliteit, verscheen eindelijk de nieuwe update speciaal voor Telegram, die de instant messaging-app naar versie brengt 7.1.0. Als na de aankomst van videogesprekken (een functie waar gebruikers vooral om vragen) je dacht dat de applicatie nu niet alles had gezegd, je had het mis: hier zijn de zoekfilters, anonieme beheerders en de mogelijkheid om reacties in de kanalen te plaatsen.

Telegram 7.1.0: al het nieuws van de nieuwe update

Zoekfilters

telegram

Zoals verwacht poco hierboven, onze parade van nieuws uit Telegram 7.1.0 begint meteen vanaf zoekfilters: met de nieuwe update is het mogelijk om de zoekresultaten op type te filteren via de tabbladen Media, Links, Bestanden, Muziek enzovoort. De nieuwe zoekbalk stelt je ook in staat zoeken naar een bepaalde tijdsperiode: schrijf gewoon een datum (21 juli of een woord als "gisteren") om alle details van de aangegeven dag te zien. Bovendien voegt het typen van de naam van een persoon, groep, kanaal of bot ook een filter toe voor de oorsprong.

Filters kunnen worden gecombineerd en doet zelfs complexe en specifieke zoekopdrachten, zoals als berichten met een link, verzonden in maart 2016, met het woord 'boot' (het voorbeeld komt van de officiële blog).

Anonieme beheerders in groepen

telegram 7 1 0

In overeenstemming met de principes van democratie en vrijheid van Telegram hebben de ontwikkelaars een nieuwe tool geïntroduceerd voor veilige protesten (en meer). Nu kunt u de optie krijgen "Anoniem blijven" onder de machtigingen van de beheerders om de gelijknamige modus te activeren. De undercover-beheerder wordt verborgen in de ledenlijst van de groep en zijn chatberichten worden getagd met de groepsnaam, vergelijkbaar met kanaalberichten.

Telegram 7.1.0 introduceert opmerkingen in de kanalen

telegram

Nu is het mogelijk om opmerkingen in de kanalen in te voegen dankzij de speciale knop die is geïntroduceerd op de berichten van kanalen met discussiegroepen. Opmerkingen verschijnen in een aparte kleine thread, maar zijn ook aanwezig in de discussiegroep, waardoor het voor beheerders gemakkelijker wordt om het gesprek overzichtelijk te houden.

Andere toevoegingen

Su Android Er zijn ook andere kleine toevoegingen: er zijn in feite nieuwe geanimeerde pop-ups wanneer berichten worden verwijderd of wanneer een medium wordt opgeslagen en bij andere gelegenheden. Daarnaast zijn er nieuwe animaties toegevoegd om het toetsenbord uit te breiden of te verbergen, om over te schakelen van het klassieke naar het nachtthema. Ten slotte zijn er ook nieuwe geïntroduceerd emoji verlevendigen.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .