Telegram 7.2, al het nieuws: nu is het mogelijk om meer berichten te repareren!

telegram 7.2 update nieuws downloaden
Credits: Telegram

Na de grote update eerder deze maand (met een lawine aan veranderingen voor onderzoek en groepen, vind het hier allemaal), hier komt een nieuwe bijwerken voor Telegram, waarmee de populaire berichten-app naar de 7.2. Laten we al het nieuws van de update gaan ontdekken: onder deze is er ook het Halloween-feest, met thema-emoticons!

Telegram is bijgewerkt: al het nieuws van de nieuwe versie voor Android en iOS

Telegram 7.2 introduceert Fixed Messages 2.0

telegram 7.2 update nieuws downloaden

Met de update naar Telegram 7.2 belangrijk nieuws komt binnen voor gebruikers van de berichten-app, te beginnen met de nieuwe Vaste berichten 2.0. Nu is het mogelijk om in elke chat meerdere berichten vast te pinnen, zodat je maximale vrijheid hebt en geen belangrijke informatie mist. Tik gewoon op de bovenste balk om tussen berichten te schakelen; of via de knop aan de rechterkant is het mogelijk om alle vastgezette berichten te bekijken.

Verbeterde real-time posities en afspeellijsten

telegram 7.2 update nieuws downloaden
Credits: Telegram

Dank aan posities in realtime je kunt een waarschuwing instellen die je waarschuwt wanneer een vriend in de buurt is (uiteraard als ze besloten hebben de locatie te delen): nu tonen de kaartpictogrammen de richting gevolgd en je kunt zien of je vrienden de goede weg hebben gekozen.

Kom ook de afspeellijst: als u meerdere nummers tegelijkertijd verzendt, worden ze automatisch in een afspeellijst georganiseerd.

Statistieken voor kanaalposts en nieuwe animaties

De nieuwigheden van Telegram 7.2 gaan ook door met betrekking tot de mate van aandacht voor de kanalen: nu is het mogelijk om de statistiek voor individuele berichten van je kanaal. De functies eindigen daar, maar het gaat verder met nieuwe, vloeiendere animaties op Android, voor het verzenden van berichten en het veranderen van liedjes van de muziekspeler. Ruimte ook voor de emoticon, met het "gezicht" van de Jackpot en diverse emoji verlevendigen horror thema.

Waar kunt u Telegram 7.2 downloaden

De update is beschikbaar op hier voor alle gebruikers Android (hieronder vindt u de link naar de Play Store) terwijl voor wat betreft iOS, wordt momenteel beoordeeld door Apple en zal binnenkort worden vrijgegeven.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .