Het vivo 6G-concept heeft nog steeds smartphones als protagonisten

vivo 6g-smartphone
Credits: levend

Wij komen uit poco tijd, nog geen drie jaar, in het tijdperk van 5G die ons in een zeer snelle en steeds intelligentere onderling verbonden dimensie zal projecteren. Maar er is één fabrikant die al begonnen is met de eerste interne experimenten met betrekking tot de volgende generatie, de 6G en vivo, die heeft uitgelegd hoe de smartphone ze blijven het primaire medium voor dit type verbinding.

vivo: 6G zal het IoT versterken dat 5G naar alle technologie brengt, waarbij smartphones een sleutelrol spelen

levend 6g
Credits: Gizchina.com

Tijdens de conferentie 'externe communicatie'van vivo, het hoofd van de CRI (Onderzoeksinstituut voor Communicatie) Qin Fei illustreerde hoe de 6G waarvan het merk heeft zoeken gestart het wordt gestructureerd in de verschillende sectoren. Dat stelt hij inderdaad smartphone, AR / VR-kijkers en de meest robot ze zullen van fundamenteel belang zijn voor het opbouwen van een digitaal leven rond deze verbindingstechnologie.

Beginnend met smartphone, Qin meldt dat het hoogst onwaarschijnlijk is dat ze opzij worden geschoven 6G, beide omdat je eraan went touch screen het is erg moeilijk, beide omdat communicatie een formulier verbinden. Daar rekenkracht vereist nog steeds een Core ARM-rekeneenheid. Kortom, de smartphone is de sleutel tot toegang tot Internet of Things en zal dat nog vele jaren blijven.

Verder gaan naar robot en AR / VR-kijkers, vivo gelooft dat voor de eersten door 2030 we zullen upgradable en multifunctionele systemen hebben, terwijl men denkt dat we voor de laatste systemen dunner kunnen maken en meer kunnen verbinden met het menselijk brein, om zo steeds meer directe informatie te verkrijgen.

Tenslotte Qin Fei richt zich op de verschillen tussen 5G e 6G, met het argument dat de tweede aanzienlijk zal verbeteren wat tot dusverre is bereikt 5G en dat het veel meer zal zijn dan een 5G + AI, volledig losgekomen van dit concept.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
AnyCubic