vivo Italia is realiteit: het officiële Instagram-account (en onze community) is open

Ik woon in Italië

Na heel lang wachten komen de eerste tekenen van het op handen zijnde aan ik woon in Italie. Het bedrijf, een van de meest vooraanstaande bedrijven in de Chinese tech-scene, lijkt in feite op het punt van zijn intrede te komen Prachtig land (alleen maar om eerdere misstappen te bevestigen) en is te zien vanaf de opening van het Instagram-profiel vivomobileit. 

vivo komt naar Italië, de eerste bevestiging van Instagram

De komst op de sociale netwerken van het tot de BBK-groep behorende bedrijf is in feite de eerste officiële stap in Italië. In feite bevestigde het bedrijf de afgelopen uren impliciet zijn openstelling voor de Italiaanse markt - die al veel gebruikers heeft - door een zeer welsprekend beeld te publiceren.

Dit is een eenvoudige en verklarende post, waarmee het Italiaanse sociale profiel vivomobileit begroet de Italiaanse gebruikers. In het bijschrift vinden we dan, als bewijs hiervan, een aanspraak maken op wat een aanmoediging is voor een goede start.

Op dit moment weten we nog niet wat de doelstellingen van vivo zullen zijn binnen de Europese tech-scene, maar hoogstwaarschijnlijk zal het bedrijf zich - met zijn smartphones - positioneren tussen de premiummodellen. Van onze kant moeten we het gewoon doen succes voor het bedrijf dat voor het eerst wordt geconfronteerd met een markt die zo dynamisch is als de Europese. Ondertussen nodigen we iedereen uit ventilator en geïnteresseerden, om deel te nemen aan onze gloednieuwe gemeenschap geboren op Telegram.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
AnyCubic