China is het op een na snelste land voor mobiele verbindingen, maar waar is Italië?

internet
Smart Life

De gegevens met betrekking tot de internetsnelheid geregistreerd in verschillende landen over de hele wereld. Dit rapport is opgesteld door Ookla, dat dankzij zijn platform jaarlijks veel data over dit aspect verzamelt. Laten we daarom eens kijken naar wat momenteel het wereldwijde gemiddelde is door de gegevens van deItalië aan die van de staten die bovenaan de classificatie, en niet alleen.

Italië bezet de 51e plaats op de Wi-Fi-ranglijst

internet

Als we naar de cijfers kijken, kan Italië als redelijk tevreden worden beschouwd. Laten we de situatie echter eens bekijken. Volgens het rapport van Ookla is het gemiddelde snelheid in Downloadmet gegevensnetwerk, is gemaakt 35,96 Mbps, terwijl het bij het uploaden reikt tot 11,22 Mbps. Ons land staat daarom op de ranglijst 41 e plaats, met een downloadsnelheid van 41,06 Mbps, boven het wereldgemiddelde. Op verbindingsniveau Wi-Fiin plaats daarvan bezetten we de 51 e plaats, die wereldwijd onder het gemiddelde blijven.

Lees ook:
Xiaomi opent zijn eerste Mi-winkel ... in de poolcirkel!

Het is meteen logisch om te vragen welke staten bovenaan de ranglijst staan. Daarom op de eerste plaats, in de ranglijst waarnaar wordt verwezen mobiele verbinding, we vinden de Zuid-Korea met een 121,00 Mpbs downloadsnelheid. Ten tweede is de Chinamet 113,35 Mbps en op de derde positie vinden we de Verenigde Arabische Emiraten met 109,43 Mbps. Aan de andere kant, voor de verbindingen via Wi-Fiwerd de top veroverd door Singapore, met een download van 226,60 Mbps. Op de tweede en derde positie vinden we respectievelijk Hong Kong en Roemenië. Merkwaardig is het feit dat net binnen de laatste de China bezetten alleen de 20 e plaatsechter een veel hoger cijfer dan het wereldgemiddelde.

Als u alle gegevens van naderbij wilt bekijken, klikt u op de onderstaande bron.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .