WhatsApp: ondersteuning voor Face Unlock op Android komt eraan

whatsapp

Terwijl de web-tegenhanger bereidt zich voor op het verwelkomen van oproepen en videogesprekken, er is ook nieuws voor de mobiele applicatie van WhatsApp: naast het ontgrendelen van de toegang tot chats via je vingerafdruk, lijkt het erop dat de mogelijkheid om gezichtsherkenning te gebruiken (of Face Unlock, als je dat liever hebt) ook in de pijplijn zit.

WhatsApp Android bereidt zich voor om ondersteuning voor gezichtsherkenning te introduceren

whatsapp
Credits: WABetaInfo

alsmede Telegram, WhatsApp is een van de meest gebruikte instant messaging-applicaties ter wereld, met een enorm aantal gebruikers. Desondanks lijkt het erop dat je soms om nieuwe features te hebben je vingers gekruist moet houden, maar gelukkig degenen die hoopten op de komst van ondersteunen al Gezicht Unlock su WhatsApp het zou de komende weken kunnen worden afbetaald. De nieuwste bètaversie van de applicatie verbergt in feite de mogelijkheid om chats te blokkeren en gezichtsherkenning te gebruiken om er weer toegang toe te krijgen: het is niet mogelijk om deze nieuwigheid te gebruiken, maar door de demontage van de software kun je beter kijken hoe de speciaal scherm.

Momenteel, in Instellingen, Account, Privacy, kunt u de Vergrendel met vingerafdruk: aangezien het gemakkelijk te raden is - en zoals velen van jullie wel weten - is dit een functie waarmee je WhatsApp-chats alleen kunt openen via de vingerafdrukherkenning. Deze functie gewijd aan beveiliging en privacy wordt ook vergezeld van de Face Unlock, zoals ook te zien is op de bovenstaande afbeeldingen.

Dit is duidelijk een functie die nog in ontwikkeling is en het kan even duren voordat we deze in een bèta- of stabiele versie zien. We blijven echter wachten en houden onze vingers gekruist: onderaan sono solo maanden en maanden dat 99% van de apparaten in omloop gezichtsherkenning bieden.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .