Xiaomi presenteert het nieuwe 80W draadloos opladen: 4.000 mAh in slechts 19 minuten!

Xiaomi
Gshopper

Om zijn tienjarig bestaan ​​te vieren, presenteerde het bedrijf van Lei Jun enige tijd geleden de nieuwe Mi 10 Ultra, het super vlaggenschip met 120W (en niet alleen… hier vind je alle details) en draadloos van 50W. Een toptoestel, maar dat is geconfigureerd als een "simpele" smaak van wat komen gaat. Ja, want Xiaomi heeft het gordijn voor de nieuwe opgetild rickarica draadloos da 80W, een oplossing die belooft een batterij op te laden 4.000 mAh in rechtvaardig 19 minuten!

Xiaomi kondigt zijn nieuwe 80W draadloze oplaadtechnologie aan

Opladen aan boord Mi 10 Ultra kan een 4.500 mAh-batterij in 40 minuten vullen, maar het wordt nog heter met draadloze technologie van 80W gepresenteerd door Xiaomi in de afgelopen uren. Deze keer is het mogelijk om de 10% van een 4.000 mAh in 1 minuutje, The 50% in 8 minuten en 100% in 19 minuten. Kortom een ​​echte bliksemschicht!

Xiaomi

Op het moment van schrijven heeft Xiaomi niet bevestigd of deze nieuwe technologie zich momenteel in de massaproductiefase bevindt of niet. Voorlopig is alles stil, maar we kunnen niet anders dan ons afvragen of de volgende Mi 11 zal de eerste zijn met 80W draadloos opladen.

Ondertussen herinneren we u eraan dat het bedrijf van Lei Jun en OPPO Ik werk aan een stap verder, een draadloze oplaadtechnologie tot 100W.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
Banggood november