Huawei en Xiaomi behoren tot de 20 meest invloedrijke merken in Rusland

xiaomi huawei rusland
Gshopper

Een van de meest technologiebewuste markten van de afgelopen jaren is zeker de Rusland, die vaak en gewillig hij steunde de zaak van merk Chinezen leiden hen tot leiders in de sector, zoals ze zijn Xiaomi e Huawei. De twee Chinese topmerken passen perfect in de 20 meest invloedrijke merken (zelfs niet-technologisch) van het land, met de eerste zelfs in de Top 10.

Xiaomi beter dan Coca-Cola en Puma in Rusland, Huawei houdt McDonald's achter zich

xiaomi huawei rusland 2

De geschiedenis van de twee merken in het Euro-Aziatische subcontinent vindt zijn oorsprong in 2018, wanneer voor de eerste keer Xiaomi ging het Top 20 van de merken in Rusland. Maar als het bedrijf van Lei Jun twee jaar geleden werd geclassificeerd 11, In 2020 sprong vier plaatsen, nu zijnde zevende. Dit maakt het beter dan merken die handelsgeschiedenis hebben gemaakt en maken Coca-cola, Puma en Zara.

Verder gaan naar Huawei, de relatie met de Rusland is altijd positiever, maar de ingang naar de Russisch favoriete merk het kwam pas dit jaar aan, maar met uitstekende resultaten: in feite heeft de Chinese reus zich geplaatst 13 °, voor andere imposante reuzen zoals McDonald's, BMW e Pepsi, echt een geweldige prestatie.

Op de merken die in plaats daarvan de topposities domineren, vinden we dat wil zeggen de gebruikelijke vier krachten Samsung, Adidas, Nike en Apple. Er wordt echter niet gezegd dat, met de toename van marktgebruikers Rusland, Xiaomi e Huawei ze kunnen zichzelf niet opleggen totdat ze deze Top 4 bereiken.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
Banggood november