Wordt Redmi K40 een rebranding van Xiaomi Mi 10T Lite? Er komen nieuwe aanwijzingen

xiaomi mi 10t lite redmi k40
OnePlus Nord N10

Het Chinese bedrijf heeft van poco presenteerde het Mi 10T-serie, waarbinnen we ook vinden Xiaomi Mi 10T Lite… Of misschien moeten we hem bellen Redmi K40? De kleinste van het trio heeft meteen de smaak van velen geprikkeld, dankzij een goede specificatie / prijsverhouding. Voor een prijs van € 299,90 heeft het zelfs functies zoals een 120 Hz-scherm, Snap 750G met 5G, quad-camera en een 4.820 mAh-batterij met 33W-opladen.

01 / 10 update: er komen nieuwe aanwijzingen over de mogelijkheid dat Redmi K40 niemand minder is dan Xiaomi Mi 10T Lite. We praten erover aan het einde van het artikel ...

Redmi K40 met 144 Hz-display en codenaam Apollo: is dit de Chinese versie van Xiaomi Mi 10T Pro?

redmi k40

Het volgende vlaggenschip van Redmi stond centraal van een lawine van misstappen en onder de ouderen is er juist de aanwezigheid van een paneel met een verversingssnelheid 144 Hz. De Chinese leaker - via Weibo - beperkt zich uitsluitend tot het vermelden dat het toestel Apollo zal thuiskomen met redmi. Bovendien gaat de post vergezeld van een afbeelding van de scherminstellingen van het apparaat, die de mogelijkheid toont om verschillende niveaus van vernieuwingsfrequentie in te stellen, met als hoogtepunt 144 Hz. In de schermafbeeldingen gaat de mogelijkheid om de gewenste frequentie te selecteren vergezeld van een symbolische zin ( en met korting): de batterijduur van het apparaat neemt af naarmate de vernieuwingsfrequentie toeneemt.

De smartphone in kwestie zou kunnen zijn Redmi K40 en arriveren in China als een Aziatische variant van de onze Xiaomi Mi 10T (o Mi 10T Pro). De laatste zou een paneel aan zijn zijde moeten hebben LCD-scherm a 144 Hz, Met een ponsgat en een laterale vingerafdruklezer. Zullen de twee modellen dezelfde smartphone zijn? Op dit moment is er natuurlijk geen zeker antwoord, maar de relatie tussen de series T di Xiaomi en K di redmi Het is zeker geen geheim.

Nieuwe aanwijzingen bovenaan het Redmi-bereik met 144 Hz-display | Update 30/09

redmi k40

In de afgelopen uren de leaker DigitalChatStation gooide de haak voor de volgende Redmi Note 10 5G, die in China zou kunnen aankomen als een rebranding van Xiaomi Mi 10T Lite (en hebben op zijn lo Snapdragon 750G). Bovendien "bevestigt" de insider dat Redmi binnenkort zijn smartphone zal lanceren Snapdragon 865 en hoge verversingssnelheid. Dit is duidelijk een duidelijke verwijzing naar Mi 10T Pro, verwacht met een paneel LCD-scherm a 144 Hz.

Kortom, het Chinese bedrijf zou een nieuw topmodel moeten lanceren, maar dan als een rebranding van Mi 10T of Mi 10T Pro.Het apparaat in kwestie is nog niet bevestigd, maar de meest in aanmerking komende hypothese is dat het de volgende is. Redmi K40. De eerste geruchten zijn op het net opgedoken over de verkoopprijs van het vlaggenschip, dat in China zou moeten aankomen tussen 2000 en 3000 yuan, over 250 / 375 € tegen de huidige wisselkoers.

Het is duidelijk dat er nog steeds een bevestiging ontbreekt, wat betreft de toekomstige Redmi K40 Pro de eerste aanwijzingen zou komen van niemand minder dan Xiaomi, gericht op de Snapdragon 875.

Wordt Redmi K40 Xiaomi Mi 10T Lite? | Update 01/10

Dankzij de presentatie van de Mi 10T-serie worden de geruchten die ze zouden zien toenemen Xiaomi Mi 10T Lite arriveren in Azië onder de naam Redmi K40. Het bedrijf heeft ons nu gewend aan de meest uiteenlopende rebrands tussen Xiaomi, Redmi en POCO, dus het is nieuws dat ons niet zo veel verbaast.

Xiaomi Mi 10T en Mi 10T Pro, voor het eerst gepresenteerd in Europa, zijn ook gecertificeerd in Azië, dus ze moeten ook naar het moederland worden gebracht. Er kunnen echter verschillen zijn met onze modellen, niet zozeer in specificaties als wel in hoe ze op de markt kunnen worden gebracht. Met de nieuwste ontvangen certificeringen, terwijl Mi 10T en 10T Pro zijn gecertificeerd onder de "Xiaomi" -tak, Mi 10T Lite is gecertificeerd onder het merk "Redmi".

Op dit punt vertakken de geruchten zich onder verschillende hypothesen. De meest geciteerde is dat Xiaomi Mi 10T Lite de opvolger is van Mi 9T, ergo wat er in Azië zou worden Redmi K40. Er zijn ook mensen die zeggen dat het, omdat het een "Lite" -model is, zijn opwachting zou kunnen maken in de vorm van Redmi K30T. Infine, andere indiscreties opnemenMi 10T Lite zou elders op de markt kunnen worden gebracht in de vorm van Redmi Note 10. Dit komt omdat beide worden aangedreven door de Snapdragon 750G, maar er zijn andere details die deze hypothese zouden weerleggen. Allereerst de codenaam, M2007J17C voor Xiaomi Mi 10T Lite en M2010J19SC voor Redmi Note 10, ten tweede de marktstrategie. Wat zou het voor zin hebben om Redmi Note 10 naar Europa te brengen als het een duplicaat was van een bestaand model? En we betwijfelen of Xiaomi niet zo'n beroemd model naar Europa brengt als de Redmi Note-serie.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .