MIUI 12, autonomieproblemen: gebruikers klagen bij Xiaomi

xiaomi miui 12 batterij
OnePlus Nord N10

De overgang dat Xiaomi leeft met de upgrade naar MIUI 12 het gebeurt maar niet zonder problemen. In onze toegewijd artikel ai kever je vindt een verzameling, maar er zijn problemen die verschillende modellen aangrijpen. Bij het verzamelen van de verschillende rapporten, tussen forums en sociale netwerken, is het duidelijk dat de grote update er een paar inhield autonomieproblemen.

LEES OOK:
Xiaomi en MIUI 13: lijst met modellen die het zouden moeten ontvangen

Xiaomi en MIUI 12 klagen gebruikers over autonomieproblemen

Onder degenen die al zijn bijgewerkt naar MIUI 12, zijn er die een kortere levensduur van de batterij ervaren. En de klachten op sociale media zijn verspild:

miui 12 autonomieproblemen

Afgezien van sociale media, zijn er zelfs op het Xiaomi-forum threads met betrekking tot verhoogd verbruik die zijn ontstaan ​​na de update naar MIUI 12. De klacht wordt gedeeld: als met de MIUI 11 de smartphone een bepaald bedrag heeft verbruikt, na het bijwerken van het verbruik naar MIUI 12 worden verhoogd. Dit gaat ten koste van de autonomie, die is afgenomen in vergelijking met voorheen en met een duidelijke staat van onbehagen voor degenen die met dit probleem zijn geconfronteerd.

Naar het zoveelste rapport antwoordde een van de forummoderators, wat bevestigt dat dit een MIUI 12-probleem is dat veel voorkomt bij verschillende modellen. Daarom is het geen probleem dat beperkt is tot specifieke telefoons, maar inherent aan de Xiaomi-interface zelf. Het is nog vroeg om te zeggen, maar we gaan ervan uit dat Xiaomi er al van op de hoogte is, hoewel het zich nog niet publiekelijk over de kwestie heeft uitgesproken.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .