Xiaomi denkt aan MIUI 13 en de trillingsregeling

OnePlus Nord N10

Af en toe, Xiaomi vraagt ​​hij zijn fans welke nieuwe software ze graag zouden zien, met het oog op de toekomst MIUI 13. Op dit moment heeft het bedrijf officieel besloten hoe ze zullen komen verbeterde animaties van de gebruikersinterface. Gezien de geruchten die de ronde deden, ontkende hij prompt een gerucht over de vermeende nieuwe afsluitscherm. Verder zijn er geruchten over een goed nieuws dat een alternatief voor het onheilspellende zou kunnen betreffen Google Duplex.

LEES OOK:
MIUI 12 en 11: alle bugs op Xiaomi, Redmi en POCO

Xiaomi en MIUI 13: we denken na over de regeling van de intensiteit van de trillingen

miui 12 functieverzoeken van mi-fans

In de laatste fase van de Functieverzoeken van Mi FanVroeg Xiaomi opnieuw hoe MIUI kon worden verbeterd. MIUI 13 wordt niet expliciet genoemd, maar het lijdt geen twijfel dat deze suggesties worden verzameld voor de volgende versies van de software. Net als in het verleden heeft het bedrijf opnieuw een enquête gelanceerd om de gemeenschap te laten kiezen waar ze prioriteit aan geven. De mogelijkheden zijn als volgt:

  • Trillingspatroon en intensiteit
  • Eenvoudig met één hand te gebruiken voor de gebieden "visualisatie" en "interactie"
  • Afzonderlijke machtigingsinstellingen voor biometrische controles
  • Gebaren voor gebruik met één hand

Het onderzoek eindigde met een meerderheidspreferentie voor het eerste item. Xiaomi zou serieus de mogelijkheid van kunnen overwegen pas de trilling aan smartphone. Of dit zal gebeuren met MIUI 12 of MIUI 13 is niet bekend, dus we zullen het in de toekomst alleen moeten weten. Dit is wat werd gezegd door een Xiaomi-moderator:

"De functie zal naar verwachting in toekomstige updates verschijnen, maar we weten niet of deze beschikbaar zal zijn in de MIUI 12-update of niet. Omdat dit functieverzoek niet alleen voor de Note 9-serie is, zullen ze het waarschijnlijk over de hele MIUI zelf uitrollen en is de kans groot dat het binnenkort wordt ondersteund. Maar nieuwe functies moeten worden getest voordat ze worden geïmplementeerd, dus het kan even duren. Blijf kijken"

We herinneren je eraan wat het mogelijke zou kunnen zijn release periode van MIUI 13.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .