Xiaomi, geweldig nieuws voor MIUI 13: de uitdaging voor Google Duplex begint opnieuw

xiaomi xiaoai 3.0
Gshopper

Dat Xiaomi werkt aan de volgende MIUI 13 het is niet langer een geheim, tussen officiële verklaringen en ontkenningen op vermeende nieuws bleek nep te zijn. Het is nog vroeg om een ​​duidelijk beeld te hebben van hoe Xiaomi de ervaring van de huidige MIUI 12 zal veranderen, maar er zijn al enkele aanwijzingen. Net als bij smartphones kunnen softwarecomponenten er ook enkele ontvangen certificeringen, zichzelf openbaart vóór het schema. En door de database van de Chinese certificeringsinstantie CNIPA te doorzoeken, zou een duidelijke verwijzing naar XiaoAI 3.0.

LEES OOK:
100 W draadloos opladen? Een kwestie van maanden, dankzij Xiaomi en OPPO

Xiaomi bereidt zijn versie van Google Duplex voor in de MIUI 13

De link tussen Xiaomi, MIUI 13 en XiaoAI 3.0 zegt op het eerste gezicht misschien niet veel, dus laten we een stap terug in de tijd doen. Om precies te zijn eind 2019, toen het bedrijf aankondigde op de MIDC-conferentie de lancering van de nieuwe versie van de stemassistent. Hoewel het nog niet naar het Westen is gebracht, heeft Xiaomi ook een eigen versie van onze Google Assistent, niet kunnen rekenen op het Big G-ecosysteem.Ook omdat in het Westen praktisch niemand de Google-assistent heeft kunnen vervangen, behalve Apple (maar Siri is niet op Android) en Amazon met zijn Alexa.

xiaomi voor assistenten

In China is de situatie anders: Xiaomi heeft zijn eigen XiaoAI, OPPO en OnePlus Breeno en Huawei heeft een Celia die langzaam probeert Europa binnen te komen. En een van de mogelijkheden die wordt uitgedrukt door de derde versie van de Xiaomi-assistent, is de mogelijkheid om deAI ten dienste van telefoontjes. Kortom, net als bij het fenomenale Google Duplexkan het systeem gesprekken begrijpen, beheer ze in onze plaats e converteer ze naar tekst.

xiaomi miui 13-certificering

En het is precies deze functie die door Xiaomi zou zijn gecertificeerd met betrekking tot de ontwikkeling van MIUI 13. In de documenten die op het net zijn gelekt, zien we de mogelijkheid om de oproep opname. Deze registraties worden automatisch gekoppeld aan de betreffende telefoonnummers, wellicht om privacyredenen. Met de AI-mogelijkheden kunt u er ook een hebben tekst transcriptie van het gesprek.

Het behoeft geen betoog dat deze informatie op dit moment met een korreltje zout moet worden ingenomen. Tot op heden lijkt het nogal voorbarig om over nieuws voor MIUI 13 te praten, vooral als dat zo storend is. We zullen er de komende maanden zeker over praten, maar ondertussen herinneren we je daaraan in dit artikel zoek de lijst met modellen die moeten worden bijgewerkt naar MIUI 13.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
Banggood november