80% van de Chinese studenten is bereid lokale producten van Xiaomi, Huawei en OPPO te ondersteunen

xiaomi oppo huawei studenten geven de voorkeur aan china

Een van de grote doelen die Chinese merken zich thuis stellen, is om de nieuwe generaties te overtuigen om voor hun producten te kiezen. Gelukkig is een groot percentage van studenten in China het zegt bereid te zijn om de zaak van lokale merken zoals Xiaomi, Huawei, OPPO en heeft er hoge verwachtingen van ontwikkeling van deze merken.

Bijna 84% van de ondervraagde studenten in China zei tevreden te zijn over merken als Xiaomi, Huawei en OPPO

xiaomi mi 10 ultra

Het onderzoek, uitgevoerd door de portal China Youth Daily, bevestigt dat bijna de80% van de studenten is bereid lokale producten te ondersteunen en heeft hoge verwachtingen van de ontwikkeling van nationale merken zoals Huawei, Xiaomi, OPPO enzovoorts. Het onderzoek, uitgevoerd naar het oordeel van ca. 1000-studenten, geeft aan dat alleen de 10.81% hij vindt dat Chinese producten westerse als voorbeeld moeten nemen.

Specifiek gaan, met betrekking tot degebruikerservaring de studenten reageerden positief op de83.75%, het definiëren van het uitstekende kwaliteit de 52.60%, prestatie hoog niveau voor de 48.65% en een goede ontwerp de 31.7% als redenen voor dekopen van een lokaal product. Kijken naar de smartphonezijn nationale merken over het algemeen competitiever en dit wordt weerspiegeld in de woorden van deze student: "Als ik elektronische producten koop, kies ik een prijsklasse die ik kan ondersteunen en met lokale producten kan ik dat doen'.

Kortom, de strategie van nationale merken zoals Xiaomi, Huawei e OPPO, die enorme apparaten produceren rapporto qualità / prezzo, lijkt iedereen te overtuigen die vanuit komt poco naar deze wereld, terugvallend in een bereik dat steeds gretiger is voor besparingen en prestaties.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .