Waarom produceren Xiaomi, OPPO, Realme en OnePlus ook smart-tv's? Hier zijn de redenen

xiaomi oppo oneplus realme omdat ze smart tv produceerden
Smart Life

We leerden over tech China via hun apparaten, vooral smartphones. Maar na verloop van tijd zijn ze opengesteld voor veel meer binnenlandse producten, zoals Smart TV, vandaag een van de sterke punten van Xiaomi a niveau globalin India voor OnePlus e Lindahl, maar binnenkort ook voor OPPO in China. Maar de vraag is: waarom zijn ze begonnen met het produceren van smart tv's?

Xiaomi, OPPO, OnePlus: daarom fascineren smart-tv's zo veel

xiaomi oppo oneplus realme omdat ze smart tv 2 hebben geproduceerd

Het belang van deze merken voor Smart TV (Xiaomi, OPPO, Lindahl, OnePlus enz.), voortkomt uit het feit dat ze hun gebruikers nog meer willen boeien, hebben ze ook voor hen nieuwe sectoren geopend, vol historische en altijd felle concurrenten. Dit betekent echter niet dat ze geen innovatie brengen. En hier komt de enorme ervaring van deze spelers op het gebied vanslimme integratie, aangezien ze met smartphones een totale interactie tussen gebruiker en televisie kunnen creëren.

Als we bijvoorbeeld de projectie van dezelfde smartphone op de Smart TV, laten we eens nadenken over de Chromecast geïntegreerd, maar ook de interacties die Xiaomi deed het thuis met de MIUI voor TV 3.0, realiseren we ons dat deze interactie gebruikers alleen maar naar merken van dit type kan leiden, in plaats van andere die misschien 'minder' slim zijn omdat ze niet-OEM zijn smartphone.

En dat zie je natuurlijk ook terug in de verkoop van de telefoons zelf, die ze onder de loep nemen OnePlus e OPPO, die zich weliswaar zouden willen openstellen voor complete ecosystemen zoals zij deden Xiaomi e Lindahl, die een jonge kandidaat was reeds uitgevoerd voor de brede en vernieuwende opvattingen van hem CEO Madhav Sheth.

Kortom, winnen helpt om te winnen en zo met smartphone deze producenten dagelijks winnen, is het duidelijk dat de Smart TV ze zijn een belangrijke stimulans voor een marktoverheersing die tot een paar jaar geleden ondenkbaar leek, maar het lijkt erop dat de push nu is gegeven.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .