Xiaomi neemt de Q3 2020-scène in deze belangrijke markt

We zijn nu de laatste stormloop hiervan ingegaan 2020, dat als voor technologie heeft de introductie van geavanceerde apparaten en in elke sector gezien. Als we naar de smartphonesector kijken, is er een markt, de Indiase, waarin Xiaomi heeft zojuist de leiding genomen in het derde kwartaal van dit jaar en heeft een gigantische like uitgeschakeld Samsung.

Xiaomi: 13.1 miljoen smartphones verzonden naar India in het derde kwartaal van 2020, vivo en Realme die met de grootste groei

xiaomi smartphone india
Credits: Canalys

Hoewel er zijn geweest schimprede niet echt eenvoudig met deIndia in de afgelopen maanden is het werk van Chinese fabrikanten zoals Xiaomi, Maar ook vivo e Lindahl het was echt belangrijk. Het eerste merk wist te breken met een andere grote Aziatische speler, Samsung, die qua verkoop altijd verbonden is geweest met de Indiase markt. De nummers van Canalys ze zeggen dat in de Q3 het pekingese merk is goed verzonden 13.1 miljoen di smartphone, met een stijging in vergelijking met 2019 del 9% en 25% van het marktaandeel.

Samsung stopte in plaats daarvan 10.2 miljoen van apparaten, maar nog steeds een goede jaarlijkse groei van 7%. De twee merken die de belangrijkste groei hebben gerealiseerd zijn echter vivo (derde met 8.8 miljoen) En Lindahl (vierde met 8.7 miljoen), die gegevens voor de 19 en 23%.

Voor Xiaomi is dit de tweede technologische prestatie in India in deze periode, na zich ook te hebben gevestigd op de smart tv-markt. Een groeiproces in zo'n enorme markt kan alleen maar goed zijn voor de filosofie die Lei Jun wil implementeren voor het merk.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
AnyCubic