Lei Jun heeft grote groeiplannen voor Xiaomi in China en Europa

xiaomi uitbreiding europa china toekomst lei jun
OnePlus Nord N10

Merkopenbaring van de afgelopen jaren, maar dit is geen nieuws meer. Een succes in het Westen dat al voor de officiële distributie begon. Xiaomi is in poco tijd iets dat andere concurrenten in de markt smartphone ze begonnen te vrezen, sommigen om de een of andere reden. En de CEO van deze tienjarige entiteit, Lei Jun, dat wil uitblinken in Europa (nu de vlaggenschipmarkt van het merk) en daag een Huawei thuis in China, Met een opwaartse strategiemet behoud van de gebruikelijke rapporto qualità / prezzo.

Xiaomi: Lei Jun wil van het merk een lokale entiteit maken voor smartphones in elk land waar het verkoopt

xiaomi uitbreiding europa china toekomst lei 2 juni

Precies uitgaande van de plannen om thuis te kunnen excelleren, het idee van Lei Jun wordt geleid naar alle bereiken van prijs een product van hoge kwaliteit. Kostenmaximalisatie zal ertoe leiden dat het publiek kiest Xiaomi omdat wat ze van hun smartphones krijgen, het meest efficiënt is, althans in de projecten van het merk die je op de markt kunt vinden.

dan, Lei Jun verschuift de redenering naar de wereldmarkt en specifiek naar de Europese. De super executive van Xiaomi legde uit dat een andere belangrijke doelstelling van het merk is om de globalisering van het product uit te breiden naar zoveel mogelijk markten en een uitstekende follow-up te geven aan het succes dat werd behaald in de eerste drie markten Europa om van het merk een lokale entiteit te maken, in plaats van iets "buitenlands".

Ten slotte besluit hij over de toekomst van het merk: “Voor de komende 10 jaar heeft de Xiaomi Group besloten een nieuw bedrijf te starten en opnieuw te beginnen. Made in China heeft onbegrensde mogelijkheden en ik heb vertrouwen in de toekomst ”. Wordt morgen steeds meer oranje?

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .