Groene vingers zijn ook slim met de nieuwe slimme pot van Xiaomi YouPin

xiaomi youpin slimme vaas hhcc flora monitor prijs
Gshopper

Alles kan tegenwoordig slim zijn, van apparaten tot gezondheid totdat je in groene vingers en tuinieren belandt. Zoals in het geval van de slimme vaas HHCC Floramonitor di Xiaomi YouPin, compatibel metMijia App een prijs niet slecht.

Xiaomi YouPin: de slimme pot van de HHCC Flora Monitor regelt water en kunstmest en is bestand tegen corrosie

xiaomi youpin slimme vaas hhcc flora monitor prijs 2

Kijkend naar het ontwerp, de slimme vaas HHCC Flora Monitor su Xiaomi YouPin het is elegant en geschikt voor elke omgeving, met een waterdicht ABS-materiaal IPX6 gecertificeerd, evenals anti-corrosie. Maar het zijn de functies die het echt interessant maken. Het stelt u in feite in staat om het gebruikte water en de kunstmest te volgen dankzij het gemak LED die naar behoefte in een andere kleur oplicht.

Bovendien kan dit handige woonaccessoire worden beheerd via deapp Mijia (We Home) waar we het niveau van de elementen die planten nodig hebben nauwkeuriger kunnen volgen, door de werking te combineren met andere producten slim. Het is ook erg compact, met afmetingen van 20 x x 20 17.5 cm, maar de batterij is altijd erg goed, aangezien de module uit 350 mAh het kan duren tot 60 dagen met slechts één lading.

Maar hoeveel kost het? De nieuwe Xiaomi YouPin HHCC Flora Monitor slimme vaas het komt ook aan AliExpress een prijs echt interessant van 31.46 €, waarvan we ook de onderstaande link achterlaten.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
Banggood november