De oprichter van Huawei "motiveert" Honor: hij wil er zijn eerste concurrent van maken

huawei eer concurrentie

Naast wat we kunnen zeggen over de Tech War wereldwijd blijft het meest interessante scenario dat van China. De grote merken zijn daar gevestigd en er zijn factoren die zeer interessante discussieonderwerpen opleveren. Zoals het geval is Huawei/Eren, waar de eerste de tweede opgaf, waarover hij sprak Ren Zhengfei, oprichter van de Chinese reus.

Ren Zhengfei "hoopt" dat Honor Huawei als concurrent zal inhalen, hier is de begroeting

eer huawei concurrentie 2

De gelegenheid voor het nummer één gezicht van het merk om afscheid te nemen van zijn voormalige filiaal was het afscheidsfeest, waar Ren Zhengfei, waarvan we ons herinneren dat hij deze oprichtte Huawei, zei hij dat hoopt Eren kan binnenkort de sterkste worden concurrent van zijn bedrijf.

Maar dit, legt Ren uit, kan alleen mogelijk zijn als Huawei e Eren ze zullen zichzelf echt onafhankelijk maken (of ik het nu heb over het nieuwe organigram?), maar zelfs als Eren zal zichzelf tot doel stellen een sterke en beslissende entiteit voor de markt te worden, die echt gelooft in zijn ecosysteem en zijn potentieel.

Ten slotte hoopt hij dat in een motiverende groet Eren kan zelfs overschrijden Huawei, waarbij het zijn voormalige moedermaatschappij tot doel stelde, en het zelfs "uitsprak" als een aansporing om vooruit te komen. Zal het echt zo zijn? De komende maanden zullen het ons vertellen.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .